Välitavoite saavutettu! Arvontaa pukkaa

Tänään on kulunut tasan kuusi kuukautta siitä kun aloitin keventämisen! Ensin omin päin, sitten parisen kuukautta Superdieetillä ja Extralla ja sitten taas omin päin.
Tänään puntari näytti TASAN 20 kg vähemmän! HURRAA!!
Olen saanut lukemattomia tsemppiviestejä eri kanavien kautta ja ne ovatkin olleet ystävien ja perheen tuen lisäksi arvokkaita;)! Kiitos!
Haluankin välitavoitteen saavuttamisen kunniaksi järjestää arvonnan pitkästä aikaa! Koska blogini painottuu tällä hetkellä vauva-arkeen ja painonhallintaan, päätin arpoa kaksi erilaista palkintoa: toisen naisille ja toisen "lapsellisille" ;)
1. LUMENE VITAMIN C+ HELEYTTÄVÄ ANTI-AGE BB-VOIDE, sävy 01 Light

Käytä päivävoiteen tapaan, meikkivoiteen alla tai yksinään. Kevyt, kosteuttava ja hoitava BB-voide auttaa tasoittamaan ihon omaa luonnollista sävyä ja peittämään pienet virheet. Suojakerroin 20 suojaa auringon haitallisilta säteiltä, mikä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä. (Lähde: www.lumene.fi )

2. Mitosyl emulsiovoide hyönteisten pistoihin ja auringonpolttamiin, soveltuu jo vauvaikäisille! Lisää tietoa.
MITOSYL® Emulsiovoide hyönteisten pistoihin ja auringonpolttamiin sisältää luontaisia, ihoa rauhoittavia ainesosia kuten arnikkia, kamomillaa ja hamamelista. Se lievittää tehokkaasti hyönteisten pistojen aiheuttamaa ärsytystä ja hoitaa auringon polttamaa ihoa.

Arnikki vaikuttaa anti-inflammatorisesti eli tulehdusta ehkäisevästi, lisäksi se lievittää kipua ja estää mikrobien kasvua. Kamomillalla on antibakteerinen vaikutus, joka edistää haavojen paranemista. Ulkoisesti käytettynä kamomilla desinfioi ja rauhoittaa parantaen ihon tulehduksia. Hamamelis rauhoittaa ihoa. (Lähde: www.mitosyl.fi )

Näin osallistut arvontaan
Arvontaan voivat osallistua kaikki blogini julkisiksi lukijoiksi ilmoittautuneet sekä Elämänlangan facebook-sivun: www.facebook.com/elamanlanka tykkääjät.

Lisää siis kommenttikenttään info osallistumisestasi ja kuinka monella "arvalla" osallistut (1= blogin lukija, 1= facebook, 2= molemmat). Mainitse myös kumman palkinnon haluat onnetteren osuessa kohdallesi!

Ilmoittaudu siis blogini lukijaksi oikeassa sivupalkissa vähän alempana olevan "Lukijat"-widgetin "Lue tätä blogia"-painikkeen avulla ja tykkää sivusta facebookissa!

Arvontaan voit osallistua 14.6.2013 saakka!

Kommentit

 1. Onnea upeasta pudotuksesta. :)

  Yhdellä arvalla mukana bb-voiteen arvonnassa.

  VastaaPoista
 2. Yhdellä arvalla mukana Bb-voiteen arvonnassa.

  Huippu suoritus!!

  Terkuin Pauliina Jokela

  VastaaPoista
 3. Yhdellä arvalla mukana BB:n arvonnassa! :)

  Ja ihan huikea pudotus muuten... Kateeks käy!

  VastaaPoista
 4. ONNEA!
  Mukana yhdellä arvalla ja BB-voide olisi mieleinen.

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentteja? Kokemuksia? Puolesta? Vastaan?

Suositut tekstit