Testilenkille rampanakin

Sunnuntaisen Naisten Kympin seurauksena vasemman jalkani pikkuvarvas on yhtä suurta rakkulaa;(!!! Se tuntui jo kympin aikana mutta en sitten pysähdellyt sen vuoksi - mitäpä sille olisi voinut tehdä? Kyllä tuollainen suurehko rakko on TODELLA kipeä!

Eikä siinä vielä kaikki.. Eilen kolhaisin oikean jalan pikkuvarpaan pikku-ukon tuolin jalkaan ja nyt varvas on sininen ja turvoksissa! Eli rampana tässä ollaan...!!

Liikuntarajoitteisuudestani huolimatta suuntasin kuitenkin lenkkipolulle, sillä en malttanut odottaa uusien lenkkareiden testaaamista! Vaunulenkki on myös osoittautunut parhaaksi keinoksi rauhoittaa pikkumies kuumalla kelillä aamupäiväunilleen. Joten menoksi!
Uutukaiseni: Niken Zoom Elite +6. Nämä ovat neutraalit, mutta tukevat kengät, jotka ovat kevyemmät kuin käyttämäni Brooks Adrenaline 8 ja 9, jotka on tarkoitettu ylipronatoivalle askellukselle. Idea siis saada eripituisille lenkeille vaihtelua myös kenkien muodossa;) Uskalsin ostaa neutraalit kengät, sillä tarvittaessa sujautan Foot Balancen-pohjalliset niihin ja jalkani saa lisätukea.

Huomaa uudet juoksucaprit, jotka hommasin naisten kympin expoalueelta. Sävy sävyyn löytyy myös Niken lilat juoksusukat mutta tänään ne eivät päässeet kuvaan vaan odottivat kotona pyykkäystä.

Tuntuma Niken tossuissa oli hyvä. Pehmeä kenkä tuntui ihanalta vaikka jalkani (pikkuvarpaat siis) olivatkin hieman turvoksissa. Toivottavasti pian pääsen hieman vauhdikkaammalle lenkille ilman vaunuja, jotta oikeasti saan tietää millaiset kengät tuli ostettua!

Lenkkeilymaisemiani Laajalahden luonnonsuojelualueella, Espoossa.
Ötökät pörräsivät ja linnut lauloivat;) kyllä sielu lepää... Uskomatonta, että tällainen paikka on Kehä 1:n varrella, vain parin kilometrin päässä Leppävaarasta!

Kommentit

Suositut tekstit