Playtray tositoimissa

Jokunen viikko sitten lusikkaan kolahti jo ensimmäinen hammas! Sitten toinen! Ensimmäiset hampaat ilmestyivät siis 6kk ja 2 viikon iässä!

W istuu topakasti kun hänet laittaa istumaan mutta ei edelleenkään itse nouse istuma-asentoon. Ruokapöydässä syötän kiinteät ruoat hänelle, mutta pyrin tarjoamaan aina myös jotain sormiruokaa, esim. kurkkua, tomaattia, banaania, jne. Tripp trappiin hommaamani Playtray onkin kovassa käytössä;) 

Playtray on aivan loistava niin sormiruokailevan kuin syömään ja mukin kanssa harjoittelevankin lapsen kanssa. Sormiruoat pysyvät tarjottimen reunojen ansiosta siinä eivätkä ole lennelleet ympäriinsä lattioille. Mukiharjoittelukaan ei aiheuta katastrofia, sillä tarjottimen ansiosta kaatunut juoma ei pääse sotkemaan koko pöytää (ja kastelemaan jotain elintärkeää paperia, joka on unohtunut liian lähelle).

Sen lisäksi Playtray on kätevä pöydän ääressä leikkimiseen ja myöhemmin varmasti esim. askarteluun. Näin äitikin voi hetken puuhastella keittiössä ilman että alakaapit on tutkittu ja tyhjennetty;) 

Playtray on helppo pyyhkäistä puhtaaksi tai irroittaa vain nostamalla tuolista ja huuhtelemalla lavuaarissa. 

Alkuviikosta huomasin, että W:n hakatessa leluaan Playtrayhin siihen on tarttunut valkoista väriä. Pyyhkimällä väri ei lähtenyt pois, joten otin käyttöön järeämmät aseet: ihmesienen. Ihmesienellä pyyhkäistyihin kohtiin puolestaan jätti pintaan "kiillotetut" kohdat, jotka erottuvat tarjottimen pinnassa nyt enemmän kuin ne alkuperäiset pienet valkoiset lelujäljet;( pitänee hinkata koko tarjotinosa ihmesienellä, jotta se on edes yhtenäinen;)

Playtray on sivuillaan kertonut valkoisen playtrayn saattavan ottaa väriä esim. voimakkaasti värjäävistä ruoka-aineista. Muiden värienkin osalta siis huomioitava, että siivousintoilevan kodinhengettären ei kannata käyttää esim. ihmesientä tarjottimen puhdistamisessa;/

Kommentit

Suositut tekstit