Uusilla kymmenillä;)!!!

Jes! Jes! Jes!!!!!!!

Blogissa on ollut tällä viikolla hiljaisempaa, koska tälle viikolle on siunaantunut paljon erilaista ohjelmaa ja iltaisin esikoinen on valloittanut äidin bloggausvälineet..;) syy hiljaiseloon ei siis ole ollut pettymys puntarilla, ehei!

Nyt nimittäin pyörähti vaaka uusille kymmenille ja kyllä on mahtava fiilis;) Jes, vielä kerran!

Toissaviikolla oli superdieetistä väliviikko ja pääsiäisenä tuli herkuteltua monenlaista ja silloinhan viisari värähti 800g ylöspäin, mikä ei ollut yllätys. Maanantaiaamuna painelin puntarille ennen aamupalaa hyvillä fiiliksillä ja painoa olikin tippunut 2,9kg!!!! Hurraaa! Yhteensä on nyt tippunut 13,5 kg, jäljellä 11,5 kg! Samalla myös yksi virstanpylväskin tuli saavutettua, sillä viisari värähti pienemmän kymmenluvun puolelle, mikä on erittäin tervetullutta;) Jippii!

Liikkumiset
Viime viikkoon mahtui viisi vaunukävelylenkkiä, vauvauinti ja zumbatunti. Noista raskaimmalle tällä hetkellä tuntuu logistiikkansa vuoksi vauvauinti. Tuon 30 minuuttisen (+matkat, pukuhuonekuviot, yms.) jälkeen olen aivan puhki melkein lopun päivää;) Miehen iho ei kestä uimahallivettä, joten olen aina yksin vauvauinnissa, roudaan kaukaloa ja kahdeksan kiloista pilttiä pitkin Tapiolaa koska parkkipaikkaa ei yleensä saa uimahallin parkkipaikalta, ja niin edelleen. Nämä asiat nyt vain näin toteamuksina, eikä niitä ole ollut tarkoitettu valitukseksi, sillä itse olen vauvauntiin halunnut ja tykkäämme W:n kanssa siellä käydä! Nyt tuo parkkiongelmakin alkaa helpottamaan, kun Tapiola on vihdoin siirtynyt 2000-luvulle ja sieltä löytyy uusi ja tilava hieno parkkihalli P Tapionaukio! Suosittelen muuten uutta ja tilavaa hallia kaikille siellä suunnalla asioiville;)

Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit