Toukokuun haaste

Viimeiset kolme viikkoa on tullut oltua kipeänä ja juhlittua. Olen noudattanut ruokavaliota n. 4/7 päivää viikosta, eli viikonloput ovat menneet "omalla vapaalla". Vaunulenkkejä ja zumbaa sekä vauvauintia on tullut harrastettua niinkuin aiemminkin, lukuunottamatta flunssaviikkoa!

Tämän löysäilyn jälkeen paino on onneksi käytännössä samassa kuin silloin kolme viikkoa sittenkin, joten tästä vain eteenpäin! Kolme viikkoa on kuitenkin tullut nyt "tuhlattua".. Pienoinen motivaatio on tarpeen takaisin ruotuun palaamisessa!

Olen päättänyt tehdä itselleni haasteen jäljellä olevalle toukokuulle!
1) noudatan SD Extraa pilkulleen 7/7!
2) teen KAIKKI ohjelman mukaiset liikuntasuoritukset, myös lihaskuntoharjoitukset (!)
3) aloitan syksyn Helsinki Midnight Runia varten tavoitteellisen juoksuharjoittelun (harjoitukset sisällytän SD Extran ohjelmaan)
4) pudotan min. 5 kg (onko se realistista tässä vaiheessa, en tiedä?)

Kuvapläjäys matkan varrelta
Pahoitteluni kuvien muuttotyömaataustoista sekä räjähtäneestä kotiäiti-lookistani;( Olen ottanut kuvat päähänpistoina eikä niiden ottaminen ole muistunut mieleen esim. kun olisin ollut lähdössä ovesta ulos hieman freesimpänä;) Arkirealismia parhaillaan tai pahimmillaan - miten sen sitten haluaakaan ajatella;)
Kuvat vasemmalla: 14.1.2013, oikealla: 18.4.2013.

Kuvista toivottavasti huomaa muutosta, vaikka osassa kuvista tausta on tumma, joten mustien vaatteiden kanssa ääriviivat eivät hyvin erotukaan.. Itse todellakin tunnen muutoksen!!!

Kun kuvia katsoo, niin huomaa, että sali- ja lihaskuntoharjoittelua ei ole tullut tehtyä.. Sillähän sitä kropan mallia saa parhaiten muokattua. Aerobiset lenkit tulee tehtyä vauvan kanssa, mutta kyllä kynnys saliharjoitteluun on jostain syystä tosi korkea, vaikka sen vaikutukset ovat kiistämättömät. Alkuvuodestahan asetin yhdeksi tavoitteekseni opetella rakastamaan saliharjoittelua! Miehen alkuvuoden sairastelun vuoksi en salille päässyt enkä nyt ole saanut itseäni liikkeelle vaikka olisi mahdollisuus! Tätä vuotta on vielä jäljellä mukavasti, joten ehdin kyllä päästä tuohon saliharjoitteluun liittyvään tavoitteeseenikin;) Koskaan ei ole liian myöhäistä!

Näissä tunnelmissa lainaan tähän loppuun Jennyn Vastaisku ankeudelle -blogissaan julkaisemia takavuosien aerobickuningatar Jane Fondan viisaita sanoja: "Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa alusta uudelleen, eikä koskaan ole liian myöhäistä olla onnellinen."

Kommentit

Suositut tekstit