Extrallakin tuloksia

Nyt on toinen viikko superdieetin Extraa takana. Varsinaisestihan noudatin hienoisen uskonpuutteen vuoksi virallisen ensimmäisen viikon vielä Superdieetin viimeisen viikon ohjeita, eli nyt olen noudattanut Extran ruokaohjetta viikon verran.

Toisen (1.) Extra-viikon pudotus on -1,2 kg! Jes;) Summa summarum: pudotus SD:n aikana -6,2 kg, Extran aikana tähän mennessä -4,1 kg ja vuoden alusta (7.1.2013) -14,8kg. Superdieetin aikana paino pariin otteeseen sahasi plussallakin, mutta kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen & iloinen tuloksiin;)

Viime viikolla tuli liikuttua perjantaihin saakka oikein mainiosti: 4 vaunukävelylenkkiä, 1 intervallilenkki sekä 1 vatsa-peppu -jumppatunti. Zumba muuttui lihaskuntotunniksi ohjaajan loukkaantumisen vuoksi. Jatkossa tuo olisikin hyvä tunti;) Intervallilenkki ei sujunut ihan odotusten mukaan, mutta pistin vetämättömän fiilikseni sen piikkiin, etten ole juossut oikeastaan lainkaan koko kevään aikana. Perjantai-iltana kuitenkin kävi selväksi, että flunssa sieltä on tulossa;( nenä tukossa koko ajan, poskia ja korvia särkee, kurkussa on kaktus - you name it, I got it;(

HCR alkaa näyttää nyt epätodennäköiseltä. Vähäinen juoksuharjoittelu yhdistettynä vime hetken sairasteluun ei tunnut hyvältä kombolta. No, käyn ainakin messualueella hakemassa paidan & juoksunumeron ja katsotaan mikä tilanne on toukokuun ensimmäisenä lauantaina!

Kivaa on kuitenkin tiedossa, sillä viime viikolla sovimme erään ystävän kanssa, että menemme ensi syksyn Helsinki Midnight Runiin, eli 31.8. Helsingin keskustassa järjestettävään 10 km juoksutapahtumaan! Ensi syksy on vallan realistinen osallistumisaika kympille;)! Mahtavaa, että on sittenkin jotain mitä odottaa!

Nyt on kuitenkin fiilis, että harjoitteluun tulee väistämättä taukoa. Kunhan tästä ei tulisi kuukausien sairastelurupeama kuten toissasyksynä;( Toivottavasti pystyn pitämään kiinni ruokavaliosta! Sairastelun keskellä sitä helposti sortuu hemmotteluihin. Vähän väliä huomaan kaipaavani kurkkupastilleja ja jos vaikka mitä. Tulevana viikonloppuna on myös juhlaa tiedossa, joten siihen mennessä tämä kurja tauti saa luvan väistyä!!!


Kommentit

Suositut tekstit