Ensikosketus luonnonkosmetiikkaan

Weledan Skin Foodia on hehkutettu vuosia. Julkkikset, kuten Victoria Beckham, Adele ja Rihanna, vannovat sen nimeen. Tämä blogijuttu sai minut hommaamaan ensimmäisen Skin Food-tuubini.

Skin foodin tuoksu on aika voimakas, mutta se häviää nopeasti. Voide on tehnyt kahdessa illassa IHMEITÄ;) 1) Kämmeneni ovat olleet jo jonkun aikaa kuin santapaperia jatkuvan käsienpesun vuoksi. Olen laittanut skin foodia parina iltana nukkumaan käydessä käsiini ja kämmenet ovat pehmeät. En olisi uskonut, niin epätoivoiselta jo tuntui.. 2) pedikyyristä on aikaa, joten kantapääni ovat huonossa kunnossa. Skin foodia vähän  niihinkin ja ah, kun on nopsasti tullut pehmeät kantapäät;)

Nyt voin minäkin liittyä skin foodin suosittelijoihin!


Samaan konkurssiin hommasin myös Terre d'Ocin kehutun BB-voiteen.

Terre d'Oc BB-voide ravitsee, kosteuttaa ja peittää ihon virheitä samalla kertaa. Vaalein sävy 951 toimii minulla parhaiten. BB-voiteen sisältämä luomumanteliöljy pehmentää ja ravitsee ihoa ja luomuriisivoide poistaa ylimääräistä kiiltoa iholta. Luonnolliset mineraalit sävyttävät ihoa ja helmiäishiput heleyttävät ihoa luonnollisesti.

Terre d'Ocin BB-voide toimii mainiosti melko virheettömällä iholla. Oma couperosa-ihoni tarvitsee lisäksi poskipäihin ja t-alueelle hieman peitevoidetta. BB-voiteen koostumus on kosteusvoidemainen ja tuoksu on todella miellyttävä, ei liian vahva sanoo ihminen, jonka silmät alkoivat vuotaa jokaisen Madaran voidekokeilun yhteydessä.

Keskimmäisenä kuvassa näkyy Laveran Natural Glow Kasvohohde (Pearly White). Kasvohohde antaa kaunista ja hillittyä hohtoa kasvoille. Sitä en ole vielä ehtinyt testata.

Kommentit

Suositut tekstit