Viikko päätökseen

Tällä viikolla haastavista keliolosuhteista huolimatta sain tehtyä zumbatunnin ja vauvauinnin (sis. logistiikkarumba! ;) lisäksi kaksi kävely-hölkkä -intervallitreeniä ulkosalla. Icebuggien kanssa ei ollut ongelmia, vaikka tie muistutti välillä enemmän jäärataa kuin kävelytietä..

Vaikka hölkkäni ei paljon kävelystä loppumetreillä poikennut, oli tunne mahtava!!! Pitkän, lähes puolentoista vuoden (sairastelu, raskaus, liikakilot), tauon jälkeen pystyin hölkkäämään ja ottamaan pari juoksuaskeltakin;)!! Mahtava fiilis!

Halusin tehdä lenkit nimenomaan ulkona, koska en ole niin hyvä kaveri juoksumattojen kanssa, että osaisin ohjelmoida treenin siihen (varmaan se on mahdollista?).. Intervalliharjoittelussa tykkään käyttää Motion Traxxin valmiita ohjelmia! Ne ovat ilmaiseksi netistä ladattavia ammatti-dj:n yhdessä juoksuammattilaisten kanssa kokoamia ohjelmia, joissa musiikin syke istuu TÄYDELLISESTI askeliin ja intervalleissa ääni sanoo esim. "run", "walk", joten pakkasella ei tarvitse tuijotella kelloa, milloin xx minuuttimäärä on tullut täyteen;)

Huominen puntari ei niin jännitä, sillä tällä viikolla en ole lipsunut ruokavaliosta yhtään! En sitten käynyt "välipunnituksessa" viime maanantain järkyttävän +2,1kg tuloksen jälkeen. En halua alkaa tuijottamaan vaakaa fanaattisesti. Tuo tulos sai uuden tsempin päälle ja antoi mojovan potkun persauksiin! Sitä tässä tarvittiinkin;)Kommentit

Suositut tekstit