Tien päällä

Tuntuu, että tällä hetkellä kuumakallellemme on todella hankala pukea ulkovaatteita. Yleensä kaverilla on aivan liian kuuma, kun mamma ei uskalla keventää pikkuiselta riittävästi vaatetusta. Esikoisen noutoreissu iltapäivisin onkin päättynyt monesti pienemmän takapenkkiläisen huutokonserttiin;(

Jo raskausaikana hommasin tämän huippukätevän Lodger wrapper motionin:
http://www.lodger.com/products/wrapper/motion/

Se on ohuesta fleecestä tehty monitoimituote: peitto, alusta, kapalo ja 1/2-haalari;) meillä useimmiten käytössä kuvissa näkyvin tavoin:


Matkasimme lauantain vauvauintiin julkisilla ja pääsin ihka ensimmäistä kertaa (!) käyttämään vaunujen turvakaukaloadapteria;) matka sujui jouhevasti ja otin toppapuvun lisäksi kaiken varalta tuon ohuen feecepeiton matkaan.


Automatkoilla haasteemme on se, että autossa on lämmintä, mutta siirtymisten takia pitää kuitenkin olla riittävästi lämmikettä. Olenkin nyt vähentänyt vaatemäärää ja alkanut käyttää esim. Toppahaalarin sijaan kevythaalaria ja sen päällä tätä wrapperia, joka on nopea ja kätevä pukea päälle, avata automatkan ajaksi ja kiinnittää takaisin. Ainoa miinus, mikä wrapperissä on käytännössä tullut vastaa on se, että W useimmiten herää vaikka miten varovasti yritän avata tarrat..

Mutta kerrassaan mainio tämä wrapper on ja olen huipputyytyväinen, että sellainen tuli aikanaan hommattua;) kun kevät tästä joutuu, niin kohta voimme liikkua pelkän wrapperin kanssa ilman välipukuja.


Kuva: www.lodger.com

Kommentit

Suositut tekstit