Tauko leivontalakosta

Esikoisen syntymän jälkeen innostuin leipomisesta. Erityisesti erilaisten kakkujen väsäämisestä. Hauskaa on ollut myös lasten kanssa muffinssien leipominen ja erityisesti niiden koristelussa he ovat olleet innokkaasti mukana;)

Eipä siis mikään ihme, että innostuin heti, kun näin kaupassa uuden DeAgostinin Koristeelliset kakut-keräilysarjan ensimmäisen osan!
Lähde: www.koristeelliset-kakut.com
Mukaanhan se tarttui... Paketissa oli mukana lehti, 2 perhosmuottia, koristehilettä sekä tarjoiluasetti. Ensimmäisen numeron hinta oli 2,95€. Mielestäni ei hinnalla pilattu. 
Lehti ilmestyy ilmeisesti noin kahden viikon välein (aika tiuhaan, mielestäni) ja jokaisen numeron mukana  tulee kuvitetut ohjeet ja reseptit, asiantuntijavinkkejä, esitellään koristelutekniikoita sekä koristeluvälineitä, joiden avulla koristella ja viimeistellä leivonnaiset ja kakut.

Lehti on mahdollista ostaa irtonumerona tai tilata suoraan kotiin (5,95€ /nro sis. alv. + lähetyskulut 4,50€)

Alla kuva ensimmäsistä kuppikakuistani! Täytyy sanoa, että keventäjän elämä ei ole helppoa... Olipa orpo olo, kun ei voinut maistaa taikinaa saati valmista luomusta;( maisteluraadin mukaan kuppikakut olivat oikein hyviä, mutta kuorrute liian(!) makeaa. No, seuraavalla kerralla tietää sitten soveltaa!

Upeita leipomuksia;), vinkkejä ja ideoita löytyy mm. täältä:
http://simplydeliciousblog.blogspot.fi/2012/05/kuppikakut-neljalla-tavalla.html


Kommentit

Suositut tekstit