Superdieetti loppui - elämä jatkuu!

Superdieetin viimeinen viikko oli täynnä herkutteluja, mutta vaaka näytti maanantaiaamuna kuitenkin miinusmerkkistä lukemaa: -800g ;) Siitä täytyy iloita, sillä viikonloppuun mahtui merkkareita (taas), täytekakkua ja herkkulettuja eikä liikuntaa tullut harrastettua aivan yhtä säntillisesti kuin edellisviikolla.

Vuoden alusta (7.1.2013) painoa on nyt tippunut yhteensä 11,5 kg. Siitä omin neuvoin -5,3 kg ja superdieetin 6 viikon ohjelman aikana 6,2 kg!

Matkaa tavoitteeseen on enää vielä 13,5 kg;) urakka on siis lähes puolivälissä;)!

Tavoite häämöttää vielä kaukana tulevaisuudessa, mutta on kannustavaa, kun peilistä huomaa jo itsekin poskien kaventuneen, reisien ohentuneen ja vatsankin(vähän) vetäytyneen;)!

Superdieetin jälkeen
Ilmoittauduin Fitfarmin jatkovalmennukseen, SD Extraan, joka on tarkoitettu SD:iin osallistuneille. Jatkovalmennus alkaa viikon kuluttua. Aion syödä ja liikkua väliviikon SD:n viimesen viikon ohjeiden mukaan. Helpointa niin, ei lähde sitten mopo täysin käsistä... En ole vielä aivan varma, että aloitanko sen SD Extran heti vai jatkanko omatoimisesti vielä SD:iä ja kerään vain ohjelman ja ohjeen Extrasta ja teen sen vähän myöhemmin. Tuossa Extrassa on nimittäin kaksi ryhmää: yli 5kg pudotetavaa ja alle 5kg/ lähellä tavoitepainoa olevat. No, onhan mun 13,5kg yli 5;)

Hyvillä mielin vaateshoppailua
Kevätauringon innoittamana innostuin minäkin shoppailemaan kun menin ostamaan lapselle välikausihaalaria...

Ultimate mammafarkut;) mieskin kehaisi, että on hyvännäköiset päällä;) hänelle en maininnut mitään magic-ominaisuuksista...

Tällainen kevytuntuvatakki lähti matkaan myös, tosin kuvasta poiketen turkoosin värisenä. On muuten aivan ihana päällä!

Ja niin... Muistin kaiken innostuksen vallassa lapselle ne haalaritkin;) Ostin 80cm, joten haalarit ovat enemmänkin käytössä syksyllä. Nyt keväällä W varmasti istuu vielä enimmäkseen vaunuissa.

Ostohetkellä Kappahlissa sattui olemaan Osta 3 Maksa 2 -kampanja meneillään, joten välikausihaalari tuli käytännössä kaupan päälle! Tämä shoppailureissu oli siis silkkaa säästöä;)

Vaatekuvat: www.kappahl.fi

Kommentit

Suositut tekstit