Sunnuntain shoppailuja

Kävin sunnuntaisen iltapäivälenkkini päätteeksi läheisen Citymarketin mammuttimarkkinoilla. Käyn yleensä enemmän S-ryhmän liikkeissä, mutta K-ryhmältäkin löytyy tuotteita, joiden vuoksi vaihdan leiriä.


Pirkan mustaherukkatäysmehun mehu-% on 95!! Se on ylivertainen verrattuna kaikkiin muihin tuotteisiin. Koska meillä ei ole omia marjapensaita eikä enää mummolaakaan, mistä saisi omia marjoja, on tämä mehu ollut talviemme pelastus jo useana vuonna! Toinen suosikkituote on (erityisesti Superdieetin myötä) Pirkan Perhesalaatti (1,99€/300g), jota kuluu tälläkin hetkellä ihan kiitettävästi.

Näiden lisäksi oli kerrankin onni myötä, kun menin taivastelemaan vaippahyllyille. Jumbo+ -paketit eivät olleet tarjouksessa, mutta vähän ennen kaupan sulkeutumista myyjä kirjoitti minulle niihinkin -40% -lapun, jota näyttämällä alennus irtosi kassalta;)!! Ostin kaksi laatikkoa neloskoon vaippoja, niihin siirrytään varmaan vähän ajan kuluttua.


Minulla ei vähään aikaan ole ollut erillistä yövoidetta, mutta neljänkympin sekä epäsäännöllisten ihonhoitorutiinieni jäljet alkavat näkyä. Panostin siis itseeni kotiäidin budjettiin sopivalla 5€:n yövoiteella;)

Piipahdin samalla reissulla myös Stadiumissa, josta mukaan tarttuivat nämä juoksuhanskat (9,90€, norm. 19,90€). Kätevät windstopperit, joiden lapas-osion saa kätevästi taiteltua pois ja jäljelle jäävät mukavat ja jostavat sormikkaat.

Kommentit

Suositut tekstit