Neljä viikko superdieettiä takana!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille;)!!

Viikko 5. starttaa! Viime viikolla sain kasaan neljä lenkkiä (kolme vaunukävelylenkkiä ja yksi hölkkä) sekä bailamama-tunnin. Yhteensä siis 4 aerobista ja yksi saliharjoittelua vastaava harjoitus. Edelleen siis jäi uupumaan kolme saliharjoitusta, mutta hyvillä mielin saavutuksesta;) vaikka olen kotona äitiyslomalla, ei aikaa salilla käyntiin tunnu löytyvän.. No, kun pikkuinen vähän vielä kasvaa, niin voin hyödyntää salin lapsiparkkia ja päivätunteja! Vauva ei nuku päivisin juurikaan, eikä kotijumppa keskellä olohuonetta muun perheen ollessa kotona jotenkaan houkuta, joten kotijumppaa en ole tehnyt koko aikana kuin pari kertaa.. Juu, korvien välissähän se on.. Ehkä alkavalla viikolla saan ohjelman mukaiset urheilut kasaan?

Puntari ei tietenkään kerro koko totuutta, mutta tänä aamuna se oli ystäväni;) Vaikka joudun myöntämään pienen lipsumisen lapsen Remix-pussilla (kuka ne salmiakit muuten söisi, jos en minä...) ja syöneeni kaksi (pientä) korvapuustia suoraan uunipelliltä, niin ruokailu pysyi MUUTEN ruodussa. Lisääntyneen liikunnan ansiosta tulosta tuli: -2,2kg! JES! Yhteensä -9,4kg ja superdieetin aikana -4,1kg!

Kyllä tuo lukema taas kannustaa eteenpäin!!!! Jes! Jes!!!
Kommentit

  1. Hienoja tuloksia! Itselläni on niin ihana tilanne, että pääsen salille aina kello 19 jälkeen. Mies hoitaa tytön nukutuksen ja mä painun hikoilemaan. Viime viikolla liikuin siis 14 tuntia ja 20 minuuttia (vaunulenkit+sali). Salilla käyn kahtena päivänä peräkanaa ja sitten lepopäivä salista, eli viikolla tulee käytyä 5 päivänä. Tosin eilen en mennyt kun iski niin kamala väsy, eli tänään sitten =)

    VastaaPoista
  2. Wau!! Mahtavaa, että kotijoukot ovat tukena;) Ja upeita tuntimääriä olet päässyt liikkumaan. Hyvä, että pidät selkeästi välipäiviä harjoittelusta. Palautuminen on todella tärkeää.

    Minulla liikkuminen on takkuillut aikalailla, kun olen ollut käytännössä "yksinhuoltajana" melkein koko alkuvuoden sillä mieheni on ollut koko ajan kipeänä (poikkeuksellista!); you name - he had it;/ Nyt peukut ja ukkovarpaat pystyssä että ukko pysyisi vähän aikaa terveenä ja minäkin pääsisin salille/liikkumaan vaunulenkkien lisäksi;)!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentteja? Kokemuksia? Puolesta? Vastaan?

Suositut tekstit