Kymppi rikki!!

Tänä aamuna vaaka näytti 10,7 kg vähemmän kuin keventämisen aloittaessani 7.1.2013!

Mahtava fiilis;) voisiko päivä ja viikko paremmin alkaa?!

Nyt kolkutellaan siis tavoitteen puoliväliä jo uhkaavasti;) Ajatelkaas niitä tuloksia, jos olisin superdieetin alusta alkaen saanut ohjelman mukaiset liikuntasuoritukset (4 aerobista+ 4 salia/viikko) tehtyä!! Viime viikolla nimittäin kävin päivittäin 45-75 minuutin lenkillä, joko vaunujen kanssa kävellen tai sitten tein kävely-hölkkä -intervalliharjoituksen yksin ja viikkopudotus oli reilut 3 kg!!


Yksi viime viikon liikuntamotivaattorini oli perheessä myllännyt infuenssa, joka vei esikoisen ja miehen sängyn pohjalle. Halusin käydä ulkona tuulettumassa ja liikkumassa, enkä pitänyt välipäiviä, siltäkin varalta, että tauti tarttuisi minuunkin ja liikkumiseen tulisi pidempikin tauko. Onneksi vauvan kanssa olemme toistaiseksi välttyneet flunssalta, influenssalta ja muiltakin vitsauksilta (sitten viime kerran;).


Tuima ilme tällä tädillä;)


Pieni lenkkeilijä;) lasit vähän vinksin vonksin kun kaveri nukahti ja on liikahtanut...

Alkaa olla kohta aika laittaa talvijuoksulenkkarit naulaan! Sunnuntailenkillä (ilman vaunuja) piti suurimman osan lenkkiä suunnilleen pomppia tienpientareita, jos halusi jalan alle lunta tai jäätä;) Kanssalenkkeilijät varmaan ihmettelivät touhua, mutta ajattelin, etten halua kuluttaa nastoja asfaltilla loppuun että kengät olisivat ensi talvenakin käyttökunnossa!

Kommentit

  1. Hieno saavutus. Täällä vielä kolme kiloa niin -10 on rikki. Sen jälkeen vielä pudotettavaa 20 kiloa, mutta siihen on onneksi varattu paljon aikaa ja treeniä =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hippo!! Tsemppiä sinullekin;) Hyviä tuloksia olet itsekin jo saanut!! ps. Pahoitteluni, että vastaan kommenttiisi vasta nyt. Kommentteihin vastaaminen ei syystä tai toisesta ole onnistunut omenatuotteilla toivotulla tavalla ja olen "kunnon" koneella vain harvakseltaan. Luen kommentit kyllä heti kun niitä blogiin ilmestyy!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentteja? Kokemuksia? Puolesta? Vastaan?

Suositut tekstit