Ison pojan juttuja

Kyllä kuuden kuukauden ikä on yhdenlainen rajapyykki. Meillähän ei siis suinkaan asu paikallaan möllöttävä ja ympäristöään tutkaileva pikkuvauva vaan superaktiivinen ja osallistuva pikkumies;)

Pienen miehen elämä on täynnä ensimmäisiä kertoja, tänään on Williamin ensimmäinen nimipäivä! (suom. Ville, Vilho, Vilhelm, Viljami, Vili, Jami. ruots. Vilhelm, William, Liam) Sitä ei varsinaisesti juhlistettu mitenkään, mutta jännittävää ohjelmaa päivään mahtui; mm. vauvauinnin tämänpäiväinen valokuvaussessio!

Ison pojan juttuja
Päivitystä on tapahtunut mm. niin pinnasängyn kuin vaunujenkin osalta. Pinnasängyn pohja siirrettiin asteen alemmas ettei istumista rakastava pikkuherra pungerra itseään sängystä alas. Unet onneksi maistuivat yhtä makoisasti kuin ennenkin ;)
Vaunujen pehmeästä kopasta (Emmaljunga, quadrolift) poistin kevään tullen paksun fleecevuoren sekä päädyn, eli nyt kantokoppa onkin muuttunut lämpimäksi "jalkasuojaksi" (paremman sanan puutteessa), joka pitää lapsen lämpimässä mutta mahdollistaa istumisen vaunuissa;) Tuota quadroliftiä voin ehdottomasti suositella syys- ja talvivauvalle! Kevätvauvalle käyttökausi voi jäädä turhan lyhyeksi, sillä seuraavana syksynä vauva ei takuulla mahdu kaikkien toppausten keskelle. Niin, ja kesävauvahan ei noita lämpötoppauksia kaipaakaan...

Quadroliftin esittely: (ipadin sovelluksesta en saa näköjään embeddattua videota suoraan postaukseen, pahoittelut! Päivitän linkin, kun joskus valveaikaan pääsen tietokoneelle;)
http://youtu.be/yF-hhMB4_Bw

Alimpana omakuva, jossa uusi piponi, jonka hommasin elämäni ensimmäisiltä me&I-kutsuilta. En ole pinkin ystävä eikä sitä mun vaatekaapista juurikaan löydy, mutta tästä kuosista tykkäsin pipon verran;)


Vaunulenkkien aikana W nykyään jo herää kesken lenkin! Yleensä matka jatkuu kuitenkin hyvillä mielin;)
Esikoisen vanhat Julbot ovat meillä vaunuttelukäytössä. Säilytänkin niitä nykyään vaunujen vetoketjutaskussa. Innostuin kuitenkin kevätauringosta sen verran että hommasin W:lle omat, coolit, Retro Baby Bantzit.

Matkalla zumbaan;) meikitön ja "hieman" väsähtänyt olemus.... *huoh*

Kommentit

Suositut tekstit