Terveisiä sairastuvalta

Nyt on parisen päivää ollut hiljaisempaa täällä blogissakin.. Aika on mennyt pienen syliapinan kanssa tiiviisti ja selityskin sille sylittelylle tuli: W on kipeä;( Toissayö meni tukkoisen nenän kanssa taistellessa ja eilen illalla nousi kuume. Tänään on sitten pikkupotilaan olotilaa kuulosteltu, että pitäisikö lähteä lääkäriin vai ei. Toistaiseksi pikkuinen syö ja juo hyvin, iltaa kohden nuhakin vähän helpotti joten W on nyt saanut nukuttua jo hyvän tovin.

Äiti siis on yövalvomisten kanssa ollut väsynyt, joten kirjoittelu on jäänyt hieman vähemmälle.


Karavaani kulkee - joka tapauksessa
Paino- ja treenipostausta tulossa huomenna ja maanantaina! Hymyilyttää tuon "treeni"-sanan käyttäminen.. Oikeasti mulla tuo treeni on tällä hetkellä sitä, että saan itseni jollain tasolla säännöllisesti liikkeelle;) "Treeni" kuulostaa korvaani kovin tavoitteelliselle, ammattimaiselle ja systemaattiselle toiminnalle, mitä minun liikkumiseni ei VIELÄ ole...

Ja sitäpaitsi, salihirmut esim. Jutan Superdieetti-ohjelmassa puhuvat reenaamisesta, reeneistä, jne. Hauskaa, miten se tarttuu niihin valmennettaviinkin,) Pitäiskö munkin tehdä niin, että olisin uskottavampi (sitten aikanaan) salilla!? Vai johtuuko tämä vain Tampereen murteesta?

Siirrän nyt punnituspäiväni tiistaista maanantaille, jotta pääsen 11.2. aloittamaan ja seuraamaan Superdieettiäni täällä blogissakin ajallaan. Aaah, en malta odottaa;)!


Kommentit

Suositut tekstit