Superdieetti vko II starttaa

Ensimmäinen Superdieettiviikko meni nopeasti. Liikunta jäi todella vähälle: 2 vaunukävelylenkkiä ja yksi kotijumppa. Mies oli koko viikon sairaslomalla selkänsä vuoksi ja kesti melkein viikon ennenkuin kipu- ja tulehduslääkkeet alkoivat purra;(( Sen lisäksi perheen pienin sai rokotukset ja oli tosi unelias ja väsynyt sen jälkeen. Käytännössä rokotuksen jälkeen unirytmi on nyt heittänyt häränpyllyä; päivällä nukutaan ja illalla ja yöllä kukutaan.. käytännössä koko show on nyt ollut minun hartioillani, kun mies ei pystynyt tekemään muuta kuin seisomaan ja makaamaan;( taas kerran iso käsi yksinhuoltajille!!!

En päässyt enkä yövalvomisten vuoksi yksinkertaisesti jaksanut liikkua riittävästi, mutta pidin koko viikon sitkeästi kiinni ruokavaliosta! Viikonloppuna meille tuli vielä yövieraitakin ja tarjolla oli tietysti monenlaista herkkua, mutta hyvin meni;) Sokerittomat Läkerolit ovat edelleenkin ainoa satunnainen namini;)

Kevennysviikon 5/ Superdieettiviikko I tulos
Yhteensä on viiden viikon aikana karissut 6,7 kg  joista ensimmäisen Superdieetti viikon aikana 1,4kg! Kun pääsen vielä kunnolla liikkumaan ohjelman mukaisesti, niin kiloja toivottavasti karisee vielä lisää;)! Tosin, supernopea painonpudotus ei ole tavoitteeni eikä itsetarkoitus, vaan tehdä se terveellisesti syöden ja liikkuen.

Kommentit

Suositut tekstit