Superdieetti starttasi tänään - vko I

Fitfarmin 6 viikon Superdieetti starttasi tänään! HURJAA;)!

Superdieetin ruokavalio on samansuuntainen kuin GoFatGo -ruokavalio, jonka he ovat julkaisseet ilmaiseksi netissäkin. Eroja kuitenkin on mm. ruoka-aineissa, määrissä sekä suositeltavissa lisäravinteissa. Täytyy myös muistaa, että ruokavalio on suunnattu joukolle ihmisiä, eikä ole räätälöity kenenkään erityistarpeita (esim. allergia) huomioiden.

Noudatan ryhmä 3:n, jossa pudotettavaa on yli 20kg, ruokavaliota. Se päivittyy ryhmän sivuille viikottain. Ruokavalion noudattaminen on sujunut kivuttomasti, testasinhan tuota yllä mainitsemaani ilmaisversiota jo parisen viikkoa, joten mitään shokkia ei ole tullut;)

Ruokavalion lisäksi Superdieettiin kuuluu tehokas kotijumppaohjelma, kahvakuulaohjelma sekä kaksi saliohjelmaa. Hieman harmittaa, että en päässyt vielä tänään aloittamaan noiden ohjelmien kanssa, sillä mies on sairaana ja Perhe Oy Ab:n pyöritys on yksin minun harteillani. No, sellaista on elämä Superdieetillä ja sen jälkeen, joten "nyt on näin";)

Iso käsi kaikille yksinhuoltajille, jotka pyörittävät arkea!!

Viidennen kevennysviikon tuloksia

Vaikka nautiskelinkin viikonloppuna uudelleen markkinoille tulleista merkkareista ja vaikka liikunta jäikin viime viikolla vähäiseksi, paino oli tippunut edellisviikon punnituksesta 1100g! Yhteensä pudotusta on siis -5,3kg! JES;) Tästä on hyvä jatkaa!

Hieman jäi kalvamaan, että jos olisin jättänyt merkkarit väliin... mitä vaaka olisi näyttänyt silloin?

Kommentit

  1. Hyvä sinä! Mielenkiintoista kuulla kokemuksia tuosta superdieetistä. Tsemppiä! -Krista

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentteja? Kokemuksia? Puolesta? Vastaan?

Suositut tekstit