Neljäs viikko takana

Neljäs viikko takana ja olen kehittänyt himon sokerittomiin lakritsi-Läkeroleihin;)

Ruokavalion seuraaminen on muuten ollut helppoa. Pikkuherran sairastelun vuoksi en ole käyttänyt paljoakaan aikaa tai mielikuvitusta ruokien suhteen, vaan syönyt mahdollisimman nopeita ja helppoja ruokia muun perheen nauttiessa tavallisesta kotiruoasta. Mutta kaiken kaikkiaan minulle tuntuu sopivan tuollainen yksinkertaisen ruokasuunnitelman seuraaminen.

Puntarin tarina
Siirrän punnituspäiväni tiistaista maanantaille, jotta voin seurata 11.2. alkavaa Superdieettiä ;) Alunperin valitsin tiistain siksi, että jos viikonloppuna olisi jotain herkutteluja, niin olisi yksi päivä aikaa "toipua"..

Mittauspäivä 29.1. / 4.2.
Paino -1kg / -0,6 kg (ero edelliseen)
Painonmuutos yhteensä -4,2 kg
Muut mitat kolmen viikon välein alkaen 11.2. Superdieetin aikana ja sen jälkeen kuukauden välein.

Liikunnasta energiaa
Viikkoon mahtui mm. pari vaunulenkkiä ja lyhyempää kävelyä, uusi ohjelma sai reiteni jumiin vanhempi-lapsi -jumpassa, zumbassa oli vakiohjaaja paikalla ja pelkoni osoittautui todeksi: en pysynyt hänen perässään ollenkaan eikä tunti ollut niin vauhdikas ja hauska kuin sijaisten tunnit?!

Torstai-iltana pikkuinen alkoi olla jo kipeä ja siitä lähtien yöt olivat valvomista. Viikonloppuna olisin niiiin mielelläni ollut zombina kotona, mutta lauantaina esikoinen hinkusi tenavajumppaan, joten menin siksi aikaa salille (palauttelua kuntopyörällä ja aaaaah infrapunasaunassa kirjan kanssa) ja sunnuntaina kävimme pojan kanssa luistelemassa (1,5h!). Vaikka olinkin kuolemanväsynyt kotoa lähtiessä, on se vaan kummallista, miten liikunnasta saa uutta virtaa! .. ja mammalomalaisena on lisättävä: virtaa saa siitä, että välillä käy kodin seinien ulkopuolella! ;)

Pikkuherran sairastellessa jätämme ensi viikolla ainakin keskiviikon vanhempi-lapsi -jumppa väliin vaikkei vauva varsinaisesti jumppaakaan, en raahaa häntä nyt minnekään ylimääräiseen. Katsotaan, miten pikkuinen jakselee ja sitten sen mukaan jos pääsisimme tekemään ainakin vaunulenkkejä.

Kommentit

  1. Hyvä suunta kaiken suhteen! Jaksaa jaksaa huutelee sohvaperuna ja yrittää kerätä samaa tarmoa. Marjaana

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marjaana, tsemppiä tarvitaan! Täältä lähetetty tarmoa sinne suunnalle..;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentteja? Kokemuksia? Puolesta? Vastaan?

Suositut tekstit