Lattianrajasta ruokapöytään

Odotan kovasti, että pääsemme W:n kanssa lattianrajasta (sitteristä) pöydän ääreen syömään!

W:n käyttöön tulee jo esikoisella hyväksi havaittu Stokken TrippTrapp-syöttötuoli. Löysin esikoiselle  uudenveroisen (!) tuolin vauva.lehden osta-ja myy -palstalta ja maksoin siitä muistaakseni 89€. TrippTrappin jälleenmyyntiarvo on erittäin hyvä. Jos laitan sen nyt myyntiin (ilman alla kuvattuja lisävarusteita) saan hyväkuntoisesta tuolista varmasti omani takaisin!  Esikoisella tuoli oli nelisen vuotta syöttötuolina, sitten se siirtyi hänen huoneeseensa kirjoituspöydän tuoliksi. Nyt tuoli pääsee siis takaisin keittiöön;) Muunneltavuus onkin tuolin ehdoton plussa!

Viimeisen parin viikon aikana olen hommannut siihen vauvasetin, joka  sisältää korkean selkätuen ja turvakaaren mikä helpottaa puolivuotiaan, istumaan totuttelevan lapsen, kanssa tuolin käyttöä. Lisäksi hommasin tuoliin vast'ikään markkinoille tulleen TrippTrappille suunnitellun  Playtray-tarjottimen sillä tarkoitukseni on soseiden lisäksi aktivoitua sormiruokailun kanssa.

Tällainen sillisalaatti koristaa keittiötämme toivottavasti jo noin kuukauden kuluttua:
kirsikan värinen tuoli
(kuva: lastentarvike.fi)
musta playtray-tarjotin (keittiönpöytämme on musta)
(kuva: www.playtray.fi)
sekä valkoinen vauvasetti (uudenveroinen setti huuto.netistä istuinpehmikkeineen 21€, joten en nirsoillut väristä;)
(kuva: www.stokke.com)
Tuolin pitkäikäisyydessä on yksi miinus: keittiön värit ehtivät muuttua moneen kertaan tuolin käyttöiän aikana;) Meillä oli esikoisen vauva-aikana pyökinvärinen keittiökalusto, johon tuo pähkinä sopi täydellisesti. Nyt väritys on aivan toinen.. Nyt jos olisin ostamassa tuolia, ostaisin ehkä jonkun muun kuin puunvärisen. Siis esim. valkoisen tai punaisen. Näin tuoli olisi väritykseltään pidempiaikainen? Silloin kun esikoiselle haeskelin tuota tripptrappia oli keskustelupalstoilla paljon puhetta siitä, että niiden pintamateriaali ei kestänyt vaan alkoi hilseilemään ja/tai lohkeamaan, siksi aikanaan päädyin pähkinään. Nyt kuuden vuoden jälkeen on varmasti tuotekehitystä tapahtunut kun tuoli on edelleen supersuosittu, joten harkitsisin nyt jotain kivaa väriä, joka sopisi mahdollisesti jatkossa sitten lapsen huoneen sisustukseen. Tietysti kannattaa aina tsekata tuttavapiiristä ja netistä käyttökokemuksia.

Kommentit

Suositut tekstit