Karu paluu arkeen

Tänään koitti karu paluu arkeen! Aikainen herätys, esikoinen eskariin, mies töihin ja pyykkikone laulamaan...

Eilen jo vähän hermoilin tämän aamun puntarin tuloksia ja pahimmat pelkoni osoittautuivat todeksi: +2,1 kg!! En kyllä usko, että pari Läkerolia on oikeasti tuonut 2,1kg laardia kroppaani hetkessä.. Tämän täytyy selittyä jollain muulla..!?

Viime viikon hiihtolomalla ei tämä äiti paljoa urheillut. Pari lyhyttä vaunulenkkiä ja zumbatunti - siinä viikon liikuntasaldo. Viikkoni kului muita paimentaessa ja vauvalla oli edelleen unirytmi sekaisin, joten yövalvomisten kanssa ei energiaa riittänyt kaiken muun ohjelman lisäksi erilliseen lenkkeilyyn, tmvst. Aika paljon jäi siis 4 aerobisesta ja 4 salitreenistä vajaaksi;)

No, näin joka tapauksessa nyt on! Mutinat pois ja takaisin ohjelman pariin..

Kolmas superdieettiviikko starttaa!
Nyt otan itseäni niskasta kiinni! Puristan ne vähäisetkin herkkuni (Läkerolit) pois ruokavaliosta ja tsemppaan, että saan arkeen mahdutettua sali-tai kotitreenit ja lenkit!

Huolimatta puntarin masentavasta tuloksesta, oloni on kevyempi ja hoikempi. Kuusivuotias esikoinen totesi eilen saunareissulla että äiti ei ole enää niin paksu;) Totuus kuuluu lasten suusta, joten uskon, että jotain pientä muutosta on tapahtunut.

Teen huomenaamuna uuden punnituksen varmistaakseni tämän aamun tuloksen ja teen samalla myös mittaukset. Edellisestä onkin jo kuukausi aikaa!

Kommentit

Suositut tekstit