Hiihtoloman houkutuksia

Olen tajunnut, että huonojen ruokailutottumusteni takana on sisälläni asuva pikkulapsi...

Eilinen päivä meni vauhdikkaasti isovanhempien, miehen veljen ja hänen kahden poikansa viettäessä meillä hiihtolomapäivää. Ohjelmassa oli pitsanpaistoa, lumisotaa ja yleistä riehumista plus kakkea, mitä nyt voi odottaa 6-12 vuotiailta pojilta. W keräsi pisteet olemalla aurinkoinen ja hymyilevä itsensä..

Illalla vielä saunottiin ja laitoin tarjolle pikkusuolaisten lisäksi mm. taffelin chilijuustopalloja naposteltavaksi. Ne aluksi polttavat suussa, mutta sitten niihin tulee himo!

Nuo pikkunaposteltavat tuottivat minulle eniten päänvaivaa;( Kahvipöydän herkut ja pitsat (yksi lempiruoistani) onnistuin välttelemään, mutta chilijuustopallojen kohdalla pallottelin mielessäni sitä, miten yksi juustopallo ei pilaisi kuntokuuriani mitenkään... Aaaaarrrggghhh! Olin kuin pikkulapsi, joka hinkui noiden naposteltavien perään!

On totta, että yksi pieni juustopallo ei dieettiä pilaakaan, mutta ongelmahan onkin siinä, että yksi johtaa helposti toiseen ja kolmanteen ja neljänteen... Menen asioissa herkästi ääripäästä toiseen ja päätin, että en lähde leikkimään tulella, vaikka pallurat huusivatkin nimeäni pöydällä! Hyvä minä! Hyvä valinta!

Liikunta on edelleen aika vähäistä, joten pidän ruokavaliosta tiukasti kiinni!!

Kommentit

Suositut tekstit