Vuosi 2013 on tehty...

Vuosi 2012, erityisesti syksy, oli perheessämme monella tapaa muutosten vuosi: esikoisen päiväkotitaival päättyi ja hän aloitti syksyllä eskarissa, möimme kotimme ja muutimme suurempaan väliaikaiskotiin josta käsin etsimme (edelleen) uutta omaa, toinen poikamme syntyi syyskuussa ja tietenkin autokin meni siinä hulinassa vaihtoon;)

Paljon ensimmäisiä kertoja
Ensimmäinen joulu <3 td="td">
On ihanaa seurata pienen ihmisen kehitystä, joka päivä tapahtuu jotain uutta ja ihmeellistä. On se sitten hymy, katse, lusikalla syöminen tai mikä tahansa muu asia - se tapahtuu ensimmäistä kertaa ja on ainutlaatuinen. Olen nyt vasta herännyt siihen, että en ole kirjannut ylös päivämääriä milloin William katsoi (oikeasti) silmiin ensimmäisen kerran, milloin tuli ensimmäinen hymy ja niin edelleen. Sitä kuvittelee, että ne jäävät automaattisesti mieleen, mutta näinpä ei olekaan. Luulisi, että olisin jo esikoisen kanssa oppinut tämän asian? Väsymyksen keskellä tuntuu, että elää samaa päivää yhä uudelleen ja uudelleen, kuten Päiväni murmelina -elokuvassa. Muista siinä sitten noita tärkeitä virstanpylväitä... Aloitinkin Williamin vauvakirjan täyttämisen samantien, jotta saamme tärkeät muistot talteen!

Koti ja koulu tapetilla
Vuoden 2012 viimeisenä päivänä Espoon kaupungilta tuli meille virallisen näköinen kirje. Tänään, 3.1.2013, alkaa kouluun ilmoittautuminen. Siinä yksi virstanpylväs ja suuri sellainen! Vaikka asummekin tällä hetkellä väliaikaiskodissa on asuntonäytöissä juokseminen viimeisin asia, jota nyt haluaisi tehdä. Jäämmekö tähän? Muutammeko? Jos, niin minne? Budjettimme ja asuinaluetoiveemme eivät useinkaan kohtaa, joten tämä on haaste - aikuisten oikeasti. Asuinpaikka vaikuttaa erityisesti esikoisen koulun valintaan. Esikoinen ei tälläkään hetkellä ole lähieskarissaan vaan on siirtyi vanhan ryhmänsä mukana entisen kotimme alueen kouluun, koska emme halunneet hänen joutuvan vaihtamaan koulua useaan kertaan. Tämä on iso pähkinä purtavaksi, eikä aikaa ole rajattomasti.

Juoksukengät naftaliinista ja mamman paino normilukemiin!
Talven lumisista ja jäisistä teistä huolimatta aloitan juoksuharrastuksen uudestaan. Tammikuun 7. päivä alkaa myös oma 6kk superdieettini! Se ei ole mitään verrattuna Jutta G:n superdieettiin, mutta pitää sisällään painonpudotusta ja -hallintaa sekä liikuntaa perheenäidin elämään sopivalla tavalla.
 
Onnen avaimet: teen itselleni harjoitusohjelman ja alan pitää ruokapäiväkirjaa. Aloitan lenkit kävellen vaunujen kanssa ja siirryn siitä hölkkään ja juoksuun. Olen toki vauvan synnyttyä käynyt vaunulenkeillä, mutta se on ollut hyvin epäsäännöllistä touhua. Nyt uusi draivi päälle;)

2013 teemat
Tietysti matkan varrelle mahtuu paljon muutakin (mm. koti, asuminen, sisustus, kirpputorit, valokuvaus, vauva-arki, hankinnat, liikunta, painonpudotus ja -hallinta), mutta tässä tuli lueteltua pääteemat, jotka tulevat toistumaan blogissani tämän vuoden aikana!

Kommentit

Suositut tekstit