Turhake-ko?

Vähän niinkuin toisen vanha "romu" voi olla toiselle aarre, on myös vauvatarvikkeissa toisen turhake toiselle täysin korvaamaton apu!

Hommasin joku aika sitten tällaisen käsienlämmittäjän (muffi?) vaunuihin. Ajattelin, että se voisi olla kätevä, erityisesti siinä vaiheessa, kun lapselle pitää nostaa jatkuvasti jotain vaunuihin, korjata hattua, hanskoja, jne.

Netistä löysinkin tällaisen Ozbabyltä  (29€) ja parissa päivässä tilauksesta se saapuikin postissa. (tässä linkki Hartanin vastaavaan, tätä itse ostamaani ei heidän valikoimissaan enää ollut) Täytyy myöntää, etten itsekään ollut varma, tuleeko tuolle käsienlämmittäjälle oikeasti käyttöä, mutta jostain syystä ajattelin sen olevan hyvä juttu.

Lenkillä toisella kädellä otettu tärähtänyt kuva.... Eli käsienlämmittäjä kiinnitetään simppelisti neppareilla sivuilta ja keskeltä vaunujen tangon ympärille kiinni. Päältä tämä malli on kosteutta hylkivää materiaalia ja sisältä ihanan lämmintä fleeceä. Testasin kyseistä lämmitintä viime viikolla mm. -7C pakkasessa, kovan viiman kanssa ja jo lenkin alussa piti ottaa hanskat pois! Eli meinas tulla hiki... Olenkin nyt tehnyt lenkit ilman hanskoja tuon systeemin kanssa ja hyvin toimii!

Muhville on myös pari muutakin käyttömahdollisuutta. Olen käytänyt sitä pehmikkeenä ja lämmikkeenä simppeleiden matkarattaidemme pohjalla, sen lisäksi se on toiminut reissun päällä myös hoitoalustana sekä peittona. Nimim. arkea helpottavia asioita arvostava mutsi.

Voisin toki jatkossa elää ilman tätä käsienlämmittäjää, mutta jonkin asteisia vieroitusoireita varmaan tulisi, sillä se on ollut lähes päivittäisessä käytössä jo jonkun aikaa....

Kommentit

Suositut tekstit