Toisen viikon saldoa

Toissaviikonlopun juhlinnan aiheuttama morkkis tuntuu nyt todella kaukaiselta. Viime viikko oli kaikin puolin onnistunut! Niin sitä taas mentiin läpi tuulen ja tuiskun! Hyvä, hyvä!
Tapahtunutta 
Liityimme mieheni kanssa läheiselle salille! Jumiutunut niska-hartiaseutu sai kyytiä zumbatunnilla, kokeilin ensimmäistä kertaa vanhempi-lapsi -jumppaa ja esikoinen kävi saman salin tenavatunnilla, jonka aikana minä tunnustelin intervalliharjoittelua juoksumatolla.

Olen pyrkinyt lisäämään liikuntaa arkeen maltillisesti, jotta pysyn terveenä ja liikunta pysyy mielekkäänä. "Vanha minä" olisi kävellyt bodypumpiin, ottanut menneisyydessä käyttämänsä painot tankoon ja sitten ollut kävelemättä viikkoon, kun reidet oli täysin jumissa. Vauva-arjessa tarvitsen kaikki luuni ja lihakseni toimintakuntoisina, kiitos! Juu, pientä kipua voi olla "että tietää tehneensä jotain" mutta lannistavaa ja lamauttavaa kipua en tähän alkumetreille halua! Ai, miten niin nautiskelijaluonne...?

Kuten näet alta, ei mitään hurjaa harjoitusta ole kirjattu heiaheiaankaan. Muistan vanhastaan, miten liikunnan mielekkyys kasvaa jokaisen pudotetun kilon ja tehdyn harjoituksen myötä! Eli, iisisti nyt - malttia;)

Lenkeillä käyttämäni Suunnon t6d-sykemittari toimii myös matkamittarina. Voin kertoa, että on lievästi häiritsevää, että minun mittarini näytti reilun kilometrin vähemmän matkaa kävelylenkillä kuin seurana olleen naapurin rouvan sports tracker (gps)!!!! Ggggrrrrr ja murrrr! Pitänee joku kaunis päivä kalibroida suunto uusiksi. Todennäköisesti tällä hetkellä tuo gps-tieto on tarkempaa dataa.

Saanko siis lisätä automaattisesti kilometrin lenkkeihini? Olen täyttänyt heiaheia't ja muut seurantasysteemit mittarini näyttämillä tiedoilla enkä ole lähtenyt arvailemaan tuloksia.

Heiaheia:n viikottainen sähköpostiviestikin oli tällä kertaa kannustava:

You exercised 7 times, a total of 4 hours 16 minutes
That is 213of your weekly target!
Imen nyt kaikki positiiviset ja kannustavat viestit itseeni, jotta tsemppi pysyy päällä!

Vaikutus painoon?
25 kiloa kevyempään olemukseen on matkaa. Viikko sitten viisari värähti -600 grammaa juhlimisesta huolimatta. Hyvä ja samalla huono tulos. Miinusmerkki luvun edessä on kuitenkin kannustava;)

Nyt on kaksi viikkoa takana ja tiistaista taitaa muodostua "puntariaamuni". Aamut ovat yleensä niin hektisiä, että on vaikea muistaa käydä ensimmäisenä puntarilla - ennen sitä silmät avaavaa kahvikuppia! No, tässä 2.viikon tulos: -2,2 kiloa! Yhteensä siis "huimat" 2.8kg;)!! JIHUUUUUU!!! (en tiedä, miksi ticker itsepäisesti näyttää 2.7kg?? never mind)

Mahtavaa;) Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!!


Kommentit

Suositut tekstit