Testipostaus päivitetyllä bloggerin ipad-sovelluksella

Vauvan synnyttyä aikaa blogin parissa puhasteluun ei käytännössä ole ollut. William on kärsinyt runsaasta puklaamisesta (kyllä, kaikki vauvat puklaavat, mutta tämä on jotain ihan muuta...), joten aikani on mennyt vauvan sylittelyyn ja pystyssä pitämiseen 24/7. Tätä voivat ymmärtää vain vanhemmat, jotka ovat kokeneet saman...

Kesälomareissulla pettymykseni bloggeriin oli suunnaton, kun ainoastaan perustekstimuotoisen tekstin julkaisu onnistui ipadillä mutta kuvia en pystynyt lisäämään enkä muotoilemaan tekstiä;( Nyt huomasin, että bloggerilta on tullut uusi sovelluspäivitys ja ainakin editori näyttää aivan uudenlaiselta, joten kokeillaanpa tätä! Toivotaan, että poika viihtyy hetken leikkimatollaan;)

Onnistuuko kuvan lisäys?
No, kuvan lisääminen onnistui, mutta kuvien sijoittelu tai kuvatekstien lisääminen ei?

Nyt kuitenkin bloggaamisen jatkamiselle on jotain käytännön edellytyksiä;)

Iloista Uutta Vuotta 2013!!

Kommentit

 1. Meidän neiti pulautteli todella runsaasti ja se aika raskasta. Monista erinäisistä syistä johtuen tyttö oli korvikkeella ja ryhdyimme käyttämään maidonsakeuttajaa nutrilonin nutriton- merkkistä (apteekista) maidon kanssa. Se auttoi hiukan, mutta pulautteli pieneni 80% kun vaihdoimme korvikkeen Nutrilon Omneo merkkiseen valmisteeseen. Nykyään pulauttelua esiintyy vain ruokailujen jälkeen. Aiemmin neiti pulautteli ruoan jälkeen, 1-2 tunnin jälkeen ruoasta, nukkuessaan jne pahimmilaan 10'18 kertaa päivässä. Kaikki tutkittiin, oliko mahaportin auhteutumaa, sydänvikaa, maitoallergiaa tai refluksia, mutta ei viitteitä niistä. Nyt 4,5kk:n iässä on tilanne niiiin paljon parempi. Oli se rankka 3 kuukauden ajanjakso kun pulauttelu ja itkuisuus täytti kaikki vuorokauden hetket. =/ Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
 2. Hei Hippo! Kiitos tsempistä;) Muistankin lukeneeni blogistasi, että teillä on ollut myös alku hankalaa.. Meillä meno kuulostaa aivan samalta kuin miten kuvailet tilannetta teillä. Lääkäri sanoi että meillä todennäköisimmin kurkunpäänläppä (tai joku sinne päin) on löysä, mutta sen pitäisi helpottua kun lapsi kasvaa ja alkaa syödä kiinteitä (meillä nyt 3 kk iästä eteenpäin lääkärin ohjeesta) ja nousee pystyyn. Ensimmäiset kaksi kuukautta nukuinkin olohuoneen sohvalla istualtaan poika pystyssä sylissä, sillä pulauttelua saattoi tulla heti syönnin jälkeen, nukkuessa tai 2-3 h ruokailusta;( Pystyssä pitäminen ja pienet kerta-annokset ovat olleet ainoa helpotus meillä. Koska poitsu kasvaa ja kehittyy pulauttelusta huolimatta meitä ei ole ohjattu mihinkään lisätutkimuksiin emmekä vaihtaneet korvikemerkkiä tmvst. Hurjaa lukea kuvailemiasi oireita sekä tutkimuksia mihin teidät on lähetetty, kun meille vastaavassa tilanteessa sanottiin, että tilanne korjautuu itsestään ajan kanssa!! Tsemppiä myös teille ja ihana kuulla, että nyt jo helpottaa!

  VastaaPoista
 3. Meillä tutkittiin niin tarkkaan, koska neiti sai aivan tajuttomia kipuhuuto-kohtauksia ja välillä kieltäytyi kokonaan syömästäkin. Kipuitkut johtuivat väärästä korvikkeesta ja samalla kun korvike vaihdettiin jäi pulauttelu pois ja ne karmeat kipukohtaukset. Raukalla oli varmaan suolisto niin kovilla... =/

  VastaaPoista
 4. Onneksi asiaa tutkittiin eikä vaivoja vähätelty ja korvikkeen vaihtaminen auttoi!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentteja? Kokemuksia? Puolesta? Vastaan?

Suositut tekstit