Suklaameditaatio - laihduttajan taivas?

Tämä se kehittää suklaanrakastajan itsehillintää.. mutta näin laihduttajakin voi nauttia palan suklaata silloin tällöin:


Ja jotta et vallan villiinny suklaan huumaannuttavasta mausta, harjoittele hengittämään rauhallisesti:

Suklaameditaation ja Rauhoittavan hengityksen ohjeet Mia Jokinivan kirjasta Hengähdyshetkiä - Opas stressittömään elämään.


Vaikka en tällä hetkellä koekaan elämäntilannettani erityisen stressaavana, menee tämä kirja hankintalistalleni! (toim. huom. tämä EI ole maksettu mainos;) Uskon asiassa kuin asiassa ennaltaehkäisevään toimintaan! Eiköhän elämäntaparemontinkin voi pienoiseksi muutosprosessiksi laskea, joka saattaa välillä aiheuttaa pientä stressiä...?

Kirjan kuvaus:  (lähde: www.suomalainen.com), Kirjan Facebook sivu>>
Stressi kuuluu elämään, lähes jokainen tuntee itsensä stressaantuneeksi joskus. Mutta mitä tehdä, kun kiire painaa päälle ja voimat tuntuvat loppuvan? Suuri elämänmuutos maalle muuttoineen ei ole kaikille mahdollinen. Onneksi vähempikin riittää. Stressin voi taltuttaa jopa 10-15 minuutin päivittäisellä harjoittelulla. 

Tämä kirja on käytännönläheinen ja motivoiva opas stressin hallitsemiseen arkisessa elämässä, tässä ja nyt. Työkaluina ovat konkreettiset ohjeet oman stressitason tunnistamiseen, rentoutumiseen ja stressin ennalta ehkäisyyn. Tavoitteena on stressitön mieli, keho ja elinympäristö. Keinoina ovat esimerkiksi rentoutus-, hengitys- ja keskittymistekniikat, hyvä ravinto, jooga ja helpot life coaching -harjoitukset.

Kirjan avulla jokainen voi rakentaa elämäntilanteeseensa sopivan neljän viikon stressinhallintaohjelman. Ensiavun stressikuorman purkamiseen saa jo pelkkiä kirjan harjoitteita tekemällä, joten oppaasta on apua myös uupumuksesta kärsiville, joille ajatuskin kokonaisen kirjan lukemisesta tuntuu liian työläältä.

Kommentit

Suositut tekstit