Kuvapostausta pitkästä aikaa..

Onhan siitä jo aikaa, kun kotiuduttiin vauvan kanssa sairaalasta.. Ei sitä enää edes muista, millaista olikaan ilman tätä uutta perheenjäsentä;)

Tässä sekalaisia kuvia matkan varrelta:

Sairaalasta kotiutumisasu oli kokoa 50 cm. Siitä huolimatta, että poju mitattiin syntyessään 51 cm pitkäksi, oli puku aivan liian suuri... <3 p="">Sairaalasta saadussa Libero-kassissa oli salamatkustajana Maija Mehiläinen;)


WIlliamin huone: hoitopöytä, pinnasänky sekä nojatuoli ja pieni sivupöytä jotka eivät näy kuvassa. Hoitopöydän päädyssä oleva taulu Muumilaakson kartasta on ollut ihmeen kiinnostava alusta alkaen.. Virkeänä ollessaan William kääntyilee ja tutkii ahkerasti kuvaa;)

 
The Sänky. Muuttomme yhteydessä pistin tämän pinnasängyn ruuvit "hyvään talteen". Niitä etsittiin sitten kissojen ja koirien kanssa Williamin syntymää seuranneet ensimmäiset kolme viikkoa. Ruuvipussi löytyi aikanaan työlaukkuni vetoketjullisesta sivutaskusta! Tietenkin, mistäs muualta?!


Tätä kirjoittaessani William on neljän kuukauden ikäinen ja nukkuu käytännössä yönsä suurimmaksi osaksi kehdossa keskellä olohuonetta. Näin minun on helpompi olla valmiudessa puklaamisen kanssa, jne. ja muu perhe saa jatkaa uniaan rauhassa. Välillä hän nukkuu jo pidempiä jaksoja, esim. 22-06 ILMAN syöttöä, mutta välillä sitten taas hingutaan ruokaa 2-3 tunnin välein.

 Jo kauan sitten hommattu unilelu;) Muuten Williamista ihan kiva, mutta vielä vähän liian iso  käsiteltäväksi tai rutistettavaksi...

Hyvät palvelijat, Emmaljungan Nitro Cityt;) Voin suositella!! Kevyet ja ketterät, mahtuvat joka paikkaan (julkistet, kaupat, jne.).

Kommentit

Suositut tekstit