Kun vauva nukkuu...

... niin mitä äiti tekee? No tarttuu puikkoihin, pitkästä aikaa;)

Viime viikolla eräänä yönä nimittäin tapahtui ihme! Kolmen piiitkältä tuntuneen viikon jälkeen vauva nukkui klo 22-07.15 yhdellä vartin huutokohtauksella(??) & syömisellä!!! Hip hip hurraa!

Mitään suurta tai kunnianhimoista en lähtenyt toteuttamaan, vaan tarkoitus olisi saada aikaiseksi simppeli ainaoikein neulottava vauvan kypärämyssy (ohje Novita):

Kuva ipadillä pikaisesti räpsäisty, pahoittelut heikosta laadusta. Kuvassa toisen puikon päässä näkyvä sininen möhkäle on muuten hajamielisen neulojan paras kaveri: kerroslaskuri;) Yleensä pidän kirjaa kerroksista esim. kuvioneuleita tehdessäni tukkimiehen kirjanpidolla jonkun paperin kulmassa, mutta tämä työn mukana seuraava mötikkä on kyllä kätevä! Vauvan kanssa työ kun monesti keskeytyy ja pitää muistella missä on oikein menossa...

Tämä kypärämyssy oli ainaoikein-neuletta ja valmistui melkein yhdessä illassa. Vaikka kyseessä ei ehkä maailman kunnianhimoisin neule ollutkaan, ei myssyn viimeistelyohje Novitan mallin (linkki yllä) mukaan mennyt väsyneeseen kaaliini sitten millään! Syysmamma-ryhmästäni (syksyllä 2012 vauvan saaneiden suljettu FB-ryhmä) löytyi apu tähänkin pulmaan ja minut ohjattiin oitis selkeiden ohjeiden äärelle>>

Nyt myssy on vihdoin valmis ja katsotaan mitä juniori siitä tykkää;)!

Kommentit

  1. Hieno! Voin sanoa, että mulla menis tuohonkin vähintään puoli vuotta. Sen verran vähän on tullut harrastettua tämän sorttista, vaikka ihanan terapeuttista ja mukavaa se onkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maarit;)! Lapsile on kiva tehdä, kun valmistuvat nopsaan... Mulle neulominen on stressinpoistoa parhaimmillaan ja kaupan päälle joskus saa jotain valmiiksikin;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentteja? Kokemuksia? Puolesta? Vastaan?

Suositut tekstit