Uusia alkuja

Tämä viikko on ollut täynnä uusia alkuja.

Esikoinen aloitti tiistaina esikoulussa. Poika pujahti joukkoon saman tien, kun paikalla oli jo kaksi päiväkodista tuttua poikaa, jotka ovat samassa ryhmässä.Siinä sitten äiti sai jutella kielikylvyssä (på svenska) eskaritätien kanssa rauhassa ja täytellä lomakkeita.Iltapäivällä esikoinen raportoi, että päivä oli sujunut hienosti ja ruoka (makaroonilaatikko) oli ollut niiiiiiiin hyvää, että sitä oli pitänyt syödä kaksi annosta (!)! Se on jo aika hyvä saldo se!

Seuraavana aamuna aloitimme koulubussikuvion harjoittelun, sillä esikoinen matkaa peruskorjauksessa olevan esikoulunsa pihalta bussikyydillä aamuisin kauempana sijaitsevan koulun tiloihin.Kaveri odotti Lego Duplon tyyppistä keltaista koulubussia, mutta onneksi kyyti kelpasi, vaikka bussi paljastuikin "tavalliseksi" Westendin linjan bussiksi;)

Keskiviikkoiltana kolmatta viikkoa heilunut ensimmäinen maitohammaskin vihdoin irtosi! Torstaiaamuna hammaskeiju oli kuuliaisesti tuonut 2€ tyynyn alle. Raha päätyi hetken ihailun jälkeen säästöpossuun*taputuksia*! Pitänee alkaa pitää pientä kolikkovarastoa kotona, ettei hammaskeiju petä jatkossakaan!

Viikko on kulunut hurjaa vauhtia! Vanhempien mieltä on lämmittänyt se, kun poika on vilpittömästi todennut päivän päätteeksi, että "kyllä se mårtensbro on hyvä koulu"! Voimme vain toivoa, että kaikki sujuu jatkossakin yhtä hyvin;)

Tänään, perjantaina, haimme heti aamukahdeksalta uuden (väliaikais)kotimme avaimet huoltoyhtiöltä, oli minun viimeinen työpäiväni ja kävimme porukalla katsastamassa uuden kotimme (aiheesta uusi koti ja muutto tulee takuuvarmasti tekstiä, joten säästän sen myöhemmäksi). Ylläoleva kuva ei tee oikeutta työkavereilta saamalleni upealle kukkakimpulle! KIITOS muistamisesta;)

Kommentit

Suositut tekstit