Jokainen tie on koulutie

Tänään rakas esikoisemme aloittaa esikoulun! Elämme siis jännittäviä aikoja, niin itse koulunaloittaja kuin me vanhemmatkin;) Vastahan tuo nyytti kärrättiin Naistenklinikalta kotiin ja nyt jo aloittaa esikoulussa?

Niin se vain on, että lasten kasvamisesta sitä huomaa omankin ikääntymisensä, vai mitä?

Kuinka ensimmäiseen eskaripäivään tulisi valmistautua? Reppu [x], penaali [x]? Viedäänkö eskariin sisäkengät? Saako sieltä kirjoja niinkuin koulusta? Koska olemme noviisivanhempia, päätimme varustaa esikon päiväkotivarustuksella (sisäkengät, varavaatteet, jne.) ja repulla ja penaalilla. Yhdistelmäratkaisu, siis. Eiköhän huomenna tule lisäinfoa siitä, mitä tuleman pitää.

Muistattehan: jokainen tie on koulutie!

Muutosmyönteisyyttä kerrakseen
Väliaikaisasuntomme on vahvistunut ja muutto on parin viikon päästä. Tarkistin erikseen kaupungilta, että esikon ei tarvitse vaihtaa eskaria väliaikaisasunnon vuoksi vaan hän voi mennä paikkaan jossa on jo käynyt tutustumassa ja jonne tulee tuttuja päiväkodistakin. Matkaa väliaikaiskodista kertyy enemmän, mutta kuljetan poikaa mielelläni pidemmän matkan, sillä pienen miehen elämään on tulossa riittävästi muutoksia seuraavan kuukauden aikana: eskari, uusi koti, pikkuveli...

Nyt tämän mamman on vain pysyttävä yhtenä kappaleena seuraavat viikot, jotta saadaan hoidettua muutto kunnialla ja perustettua uusi pesä;)

Julkaisuvapaa kuva: liikenneturva.fi, Pekka Vartiainen

Kommentit

Suositut tekstit