Voiko hankinnoissa mennä överiksi?

Hommasimme jo aiemmin keväällä tulokkaalle Britaxin Baby Safe SHR turvakaukalon. Vähän myöhemmin  Autoliitto julkaisi uusimmat turvakaukaloiden ja -istuinten testitulokset.

Testitulosten mukaan hankkimamme kaukalon luokitus on hyvä, mutta Römer Baby-Safe Plus II SHR isofix-kiinnityksellä se saikin sitten erinomaiset testitulokset.

Asia jäi mietityttämään ja selvitin, että autovanhukseemme saa kuin saakin asentaa tuon isofix-jalustan, joten aloin surffailla ja kävin yhdessä liikkeessäkin siihen tutustumassa. Kyseisestä liikkeestä tuo jalusta oli tilapäisesti loppu, mutta niitä luvattiin maahantuojalta parin viikon sisään lisää. Bongasin sillä välin puolivahingossa samaisen jalustan tarjouksessa: Lastentarvike.fi: 159€ (ovh. 189€, suositushinta), ilman toimituskuluja! No, jalustahan meni saman tien tilaukseen. Tein tilauksen eilen illalla ja tänään se on jo lähetetty minulle ja toimitus tulee kotini vieressä sijaitsevaan pikkukauppaan. Kätevää!

Ensi vuonna autoilua vauvan kanssa tulee jonkun verran, koska esikkoa pitää kuskata eskariin, yms. joten helpottuu vähän tuokin homma. Klik-klik;)Britax Isofix-jalusta:

Kommentit

Suositut tekstit