Vierailu Bebesissä ja alennusmyyntinuuskintaa

Loman aloittamisen kunniaksi ja pienen uimapukupaniikin vuoksi suunnistin eilen Kampin kauppakeskuksessa sijaitsevaan Bebesiin, jossa on kaikkea ihanaa odottavalle äidille ja pienokaiselle;) 
kuva: bebes.fi
Bebes on liike, jonka äidit ovat tehneet äideille. Liikkeessä on tilavat sovituskopit ja sieltä löytyy myös sohva jolla voi levähtää tai vaikkapa imettää. Sen lisäksi liikkeestä löytyy myös asiakas-wc sekä lastenhoitopiste. Bebesillä on myös verkkokauppa: www.bebes.fi sekä laaja sivusto, www.bebesinfo.fi, jolla hyvää tietoa odotuksesta, synnytyksestä, vauvanhoidosta, jne. Bebes järjestää myös erilaisia infotilaisuuksia.

Halvaksi  Bebesiä ei voi kehua, mutta laadukkaita tuotteita sekä asiantuntevaa ja ystävällistä palvelu kyllä! Tällä hetkellä sekä myymälässä että verkkokaupassa on hyvät alennukset meneillään, joten kannattaa käydä tutustumassa.

Uimapukupaniikki - hoidettu!
kuva: bebes.fi
kuva: bebes.fi
Lähdemme koko perheen voimin pian kahdeksi viikoksi tien päälle. Vietämme mm. viikon Vuokatissa ja odotettavissa on ihanaa nautiskelua Katinkullan kylpylässä.

Olisin varmaankin saanut pingotettua jonkun uimapuvun päälleni, mutta halusin hommata kunnon uimatopin ja shortsimalliset housut. Ne löytyivät Bebesistä! Yes! Ostin vasemmalla näkyvän topin sekä oikealla näkyvät mustat shortsipöksyt;) Lapsuudessa kilpauintiaikoinakaan ei tainnut yksikään uimapukuni maksaa näin paljoa (54,95€), mutta olen tyytyväinen! Pääsen uimaan hyvällä mielellä innokkaan esikoisen kanssa ja toppiyläosa on "armollinen" synnytyksen jälkeenkin...

Alennusmyyntinuuskintaa
Jäätelölahjonnalla ja visiitillä BR-leluun esikoinen roikkui mamman matkassa koko shoppailukierroksen. Piipahdimme nopeasti useassa kauppakeskuksen lastenliikkeessä, mutta esikolle en jostain syystä löytänyt mitään.

Tulokkaalle kyllä löytyi - vaikka mitä söpöä.. Pidin kuitenkin itseni aisoissa ja ostin vain Polarn o.Pyretistä yhden 56 cm haalarin ja 50 cm bodyn (kylläkin normaalihintaiset):
kuva: Polarn o. Pyret

Kommentit

  1. Tosi nätin uikkarin olit löytänyt, hyvä ostos! Ja nuo pikkuruiset bodyt ovat vaan niin syötävän suloisia, ei voi muuta sanoa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riitta;) reissunpäältä pääsen huonosti hoitamaan" blogiani.. Parin päivän kylpylätestin perusteella uimapuku on osoittautunut loisto-ostokseksi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentteja? Kokemuksia? Puolesta? Vastaan?

Suositut tekstit