Raskausviikko 30. pyörähti käyntiin

Kesälomaa odotellessa! Vielä viikko pitäisi jaksaa ja sitten odottaa kuukauden loma;)

Sikiön paino: 1350 g, sikiön pituus päästä peppuun (CRL): 25,5 cm ja koko pituus: 35 cm
Tämän viikon alussa poju on 27 viikkoa vanha. Tutkimukset osoittavat, että jos äiti rentoutuu kuuntelemalla rauhallista musiikkia, myös sikiön liikkeet ja sydämensyke rauhoittuvat. Kun se on tottunut tähän musiikkiin, rauhoittuu se kerta kerralta nopeammin. Tämä on merkki siitä, että lapselle on kehittynyt muisti ja se voi tunnistaa aiemmin kuulemansa musiikin.
Lapsen pää on nyt lähes oikeassa koossa suhteessa kehoon. (lähde: Vau.fi)

Kuva: Bebes.fi -verkkokauppa
Tällä viikolla kävimme esikon kanssa pitkästä aikaa iltalenkillä (hän pyöräili)! Kyllä oli ihanaa! En ole viikkoihin tehnyt noita lenkkejä, koska jossain vaiheessa vatsaan alkaa pistää niiiiiiin vietävästi, että meno alkaa tuntua todella epämukavalta. Nytkin vähän pisteli lenkin 3/4 vaiheilla, mutta se meni ohi. Esikko kiltisti pyöräili takaisin luokseni ja hiljensi vauhtiaan, jotta pysyin perässä;) Voi, miten onkaan kiltti ja suloinen poika!
Oletteko kokeilleet raskaustukivyötä? 
Olisikohan siitä apua, jotta voisin ylläpitää liikuntaa? Esikon odotusaikana  ostin sellaisen mutta myin sen pois, koska en kokenut tarvitsevani. Tukivyötähän käytetään kai pääasiassa selkävaivoihin, mutta olisiko siitä hyötyä näin loppua koti myös vatsankannattelussa;) ?

Ehkä nyt olisi aika antaa sille uusi mahdollisuus. Bebes.fi-verkkokaupan käyttäjäkokemukset ainakin puhuvat vyön puolesta.

Nyt on ihana auringonpaiste!  Pakkaamme piknik-eväät kassiin ja lähdemme koko perhe ulos nauttimaan auringosta ja ihanasta sunnuntaipäivästä! Ylös, ulos ja nautiskelemaan;)

Kommentit

Suositut tekstit