Kohta loppuu tila!

Pienen kolmiomme neliöt alkavat olla aikamoisessa tehokäytössä! Hain eilen illalla huuto.netistä huutamani Brio Moon Lux hoitopöydän. Mielestäni tein oikein mainiot kaupat, 47€ yhdellä lapsella käytössä olleesta hyväkuntoisesta pöydästä! Samaa mallia ei ole enää, mutta uusi vastaava laatikollinen Brion hoitopöytä maksaa 199€. Huudon kanssa kävi hyvä tuuri myös sen puolesta, että hoitopöydän väri ja malli ovat samat kuin vähän aikaa sitten huutamassani pinnasängyssä.

Esikoisen kanssa meillä oli aluksi käytössä pinnasängyn päällä hoitotaso, mutta lapsen kasvaessa sitä piti nostella koko ajan sillä en halunnut, että lapsi kieriessään ja pyöriessään joutuu tason alle. Käytössämme ollut Brion malli oli varsinainen tilaihme, mutta TODELLA painava ja menikin myyntiin neljän/viiden kuukauden käytön jälkeen. Hoitotasosta luopumisen jälkeen vaippaa sitten vaihdettiin milloin lattialla, sohvalla, sängyllä, you name it. Nyt ajattelin, että vanhempana ja viisaampana hommaan samantien kunnon hoitopöydän ettei tarvitse kyykkiä milloin missäkin asennossa selkä vääränä;)

Yllätys tuossa Brion hoitopöydässä oli sen koko. Tiesin toki mitat (mutta en tietenkään mallannut niitä käytettävissä olevaan tilaan!), mutta livenä pöydän jämäkkyys ja koko olivat silti yllätys (jämäkkyys iso +). Onneksi oli mennen tullen miehiä kantoapuna, yksin en todellakaan olisi saanut pöytää liikkumaan!

Nyt onkin pienoinen haaste mahduttaa kaikki hankinnat pieneen kolmioomme! Koska varastomme on jo täynnä (vaikkakin siivottu ja järjestelty) kaikki uusi tavara menee esikon huoneeseen. Näyttää siltä, että sinne pitää kohta todenteolla alkaa rakentaa nurkkaa myös vauvalle. Onneksi isot hankinnat alkavat olla tässä! Peukut pystyyn, että asunnostamme tehdään huipputarjous ja pääsemme rakentamaan pesää uuteen, isompaan kotiin!

Juuri alkanut painonhillintätavoitteeni
Nyt raskauden viimeisellä kolmanneksellahan vauva keskittyy kasvattamaan massaa ja odotettavissa on minullekin painonnousua. Olen kokenut jonkin asteisen herätyksen parin viimeisen neuvola- ja puntarikäynnin järkyttämänä. Tavoitteeni onkin nyt muuttaa ruokailuani terveellisempään suuntaan ja jättää herkut pois, jotta parin kuukauden päästä alkava kuntokuuri ei ole aivan mahdoton. Koskaanhan ei ole liian myöhäistä!

Olen ollut karkki-, sipsi- ja limsalakossa nyt neljä päivää! Alkaa sujua jo paremmin. Viikonloppuna karssua teki kyllä vietävästi mieli, mutta jo näin parin päivän jälkeen olo on helpottanut;) Jäätelöstä en näillä helteillä suostu luopumaan!

Kommentit

Suositut tekstit