Blogini lukijat ;)

Blogini on nyt ollut kaikille avoin kahden kuukauden ajan. Sivuilla on käynyt jo pari tuhatta kävijää!! HURRAA, aivan mieletöntä. Kiitos teille kaikille!
Ilmoittaudu lukijaksi
Voin seurata kävijöiden määrää päivittäin, viikottain, kuukausittain, mistä teitä tänne eksyy, ja niin edelleen, mutta todellisuudessa tiedän teistä vain pienen osan!

Ilmoittaudu blogini lukijaksi oikeassa sivupalkissa vähän alempana olevan "Lukijat"-widgetin Lue tätä blogia-painikkeen avulla (lisätty juuri hetki sitten!). Voit valita avautuvassa ponnahdusikkunassa, haluatko lukea blogia julkisesti vai nimettömänä (nimettömät lukijat eivät näy muille).

Lukija-arvonta
Kahden tuhannen kävijän rajan rikkoutumisen kunniaksi järjestän ensi viikosta alkaen arvonnan. Siihen voivat osallistua blogini ilmoittautuneet lukijat (julkiset). Tarkempia tietoja arvonnasta paljastuu täällä blogissa viikon sisällä!

Kommentoinnista
Olisi ihanaa, mikäli te, niin yksittäiset vierailijat, kuin vakituisemmatkin lukijat, kommentoisitte  kokemuksianne, toiveitanne ja mielipiteitänne postauksiini! Olisi niiiin mahtavaa kuulla mitä päiväänne kuuluu, oletteko kanssani samaa mieltä, jne. Entä onko jotain aiheita, joista toivoisitte että kirjoitan? Kerro toiveestasi kommenttikentässä, niin katsotaan, mitä tapahtuu;)Kommentit

Suositut tekstit