Arvonta lukijoille!

Kuten aiemmin tällä viikolla jo lupailinkin, on aika julistaa arvonta;) Onhan nyt perjantai ja 13. päivä ja täällä Elämänlangassa on alle kahden kuukauden aikana käynyt kaksi tuhatta lukijaa!

Palkinnoksi voittajalle lähtee Sanna Mämmin (elämäntaidonvalmentaja, toimittaja ja kirjailija) Ystäväkirja - Kaikki mitä ystäväni haluavat kertoa minusta, Sannan omistuskirjoituksella!

Ystäväkirjan voit antaa lahjaksi ystävällesi merkkipäivänä (tai muuten vain) tai pyytää ystäviäsi ja perhettäsi kirjoittamaan sinusta.

Millainen ystävä olet parhaimmillasi? Mikä on muistorikkain yhteinen kommelluksenne? Missä ystäväsi näkee teidät 10 vuoden päästä? Näihin ja lukuisin muihin syvällisiin ja riemukkaisiin kysymyksiin saat vastauksen ystäviesi täytettyä tämän uudenlaisen Ystäväkirjan. Mukana on myös eturivin suomalaisten julkisuuden henkilöiden tarinat, heidän ystäviensä kertomana.


Kuinka osallistut arvontaan
Arvontaan voivat osallistua kaikki blogini julkisiksi lukijoiksi ilmoittautuneet. Tällä viikolla Elämänlangalle on avattu myös facebook-sivu: www.facebook.com/elamanlanka ja myös sen  tykkääjät osallistuvat palkinnon arvontaan;)

** Lisää kommenttikenttään info osallistumisestasi ja kuinka monella "arvalla" osallistut (1= blogin lukija, 1= facebook, 2= molemmat).

Ilmoittaudu siis blogini lukijaksi oikeassa sivupalkissa vähän alempana olevan "Lukijat"-widgetin "Lue tätä blogia"-painikkeen avulla ja tykkää sivusta facebookissa!

Arvontaan voit osallistua 31.7.2012 saakka!


Onnea arvontaan ja Ihanaa perjantaita ja 13. päivää!

Kommentit

 1. Ehdinkö ekana? Kiva, että aikuisille on tehty Ystäväkirja. Sopii muuten erinomaisesti esimerkiksi työpaikkakäyttöön. Olen siis ehdottomasti arvonnassa mukana, yhdellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei "lentoemo"! FB-sivulle on tullut pari tykkääjää ja sivuilla on paljon kävijöitä, mutta sinä olet LUKIJA NRO. 1;)! Mahtavaa;) Kiitos!

   Poista
 2. Huikkasin itseni lukijaksi, joten tulen arvontaan myöskin yhdellä mukaan. Sanna Mämmin Ystäväkirja vaikuttaa mielenkiintoiselle, luin kirjan esittelytekstin ja tuntui olevan syvyyttäkin kirjan sisällössä.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoiselta kirjalta vaikuttaa, ehdottomasti haluan mukaan arvontaan yhdellä arvalla.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentteja? Kokemuksia? Puolesta? Vastaan?

Suositut tekstit