Sinut on nähty;)

Kävimme eilen, torstaina, miehen kanssa 4D-ultrassa vilkuilemassa uutta tulokasta;)Lääkärikäynti kesti noin 25 minuuttia ja sen aikana tutkittiin vauvaa taas joka kantilta. Sukupuoli säilyi samana kuin mitä rakenneultrassakin sanottiin, eli poika on tulossa! Rakenteet ok, sydän ok, istukan virtaukset ok.

LA:n 23.9. mukaan eilen olisi ollut 25+4, mutta kuten molemmissa aikaisemmissakin ultrissa on vauva ollut pari päivää vanhemman kokoinen, eli olisikin 25+6 ja vauvaa voitaisiin odotella 21.9. +/- viikko. Virallinen LA:han ei toki muutu noin pienestä heitosta.

Vauva painaa tällä hetkellä 855g ja kaikki mitat mukaan luettuna kasvaa porskuttelee täsmälleen keskikäyrällä. Painoarvio keskikäyrällä siis n. 3.5kg, *HUOH*!

Esikoisella oli aikanaan sama ennuste, mutta vauva oli syntyessään 39+5 vain 46cm pitkä ja 3135g painava. Olen ollut itse suunnilleen samankokoinen syntyessäni. Pojan synnyttyä kätilötkin sanoivat heti syntymän jälkeen otetun mitan varmasti heittävän koska vastasyntynyt on useimmiten vielä jalat "kippurassa", eivätkä mittaustulokset ole 100% totta. Samaa sanoi neuvolatätikin ensimmäisellä kotikäynnillä.

Saimme 4D-ultrasta mukaamme raportin, jossa lueteltiin käynnin "tulokset" sekä dvd:n, jolle oli tallennettu koko ultraus. Video onkin todella kiva ja pysyvä muisto. Sen lisäksi se on yksi niitä harvoja hetkiä, kun isäkin pääsee odottajan kanssa kokemaan raskauden konkreettisesti.

Alla pari (huonolaatuista) kuvakaappausta videolta:
Koska en tunne vauvan liikkeitä paljoakaan, tämä käynti hälvensi siihen liittyvää huolta, ainakin hetkeksi, kun näin taas tulokkaan polskimassa ja liikkuvan.
Suurimman osan ultrasta vauva piti visusti kädet nyrkissä ja kasvojensa edessä. Ehdimme miehen kanssa kuitenkin selvästi nähdä, että "samasta puusta" on tämä toinenkin tulokas veistetty, eli meidän silmissämme aikalailla esikon kopio siellä masussa myllersi;)
Esikoinen aikanaan oli hyvinkin fotogeeninen ja tykkäsi ultrista ja paistatteli ruudulla. Uudesta tulokkaasta mies veikkasi näkemämme perusteella kapelimestaria, minä nyrkkeilijää...

Kommentit

  1. Voi <3
    Tykkään itse kovasti 4D ultrasta. Se on niin selkeä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentteja? Kokemuksia? Puolesta? Vastaan?

Suositut tekstit