Sääret kesäkuntoon

Haluaisin "helppohoitoiset" säihkysääret kesäksi, mutta se ei ole niin helppoa kuin mitä voisi ajatella.. Parikymmentä vuotta sitten yritin epilaattorilla, EI PYSTY, liian kivuliasta. Kotivahaus on mielestäni yhtä tyhjän kanssa, ei ainakaan minulla tuota siistiä lopputulosta? Olenko tuomittu loppuiäkseni sheivaamaan..?

Haluaisin niiiiin oppia sokeroinnin salat. Olen tutkinut asiaa netistä ja katsonut ohjevideot moneen kertaan, mutta omat kokeiluni (2) ovat olleet tuomittuja epäonnistumiseen. Ovatko säärikarvat olleet liian pitkät tai lyhyet, vai missä vika??

220 g vartalosokeri herkälle iholle (hunaja), jolla voit sokeroida useita kertoja koko vartalosi. Ainesosat: sokeri, vesi, sitruunahappo, hunaja. Inci: acer saecharum extract, aqua, citric acid, mel.Miksi sokerointi?
Vartalosokerointi on ikivanha egyptiläinen ihokarvojen poistotekniikka, jossa sokerointi irrottaa ihokarvat juurineen ihokarvojen kasvun suuntaisesti jättäen jälkeensä silkinsileän ihon. Nimensä mukaisesti vartalosokeria voi käyttää kulmakarvoista sääriin saakka.

Oikealla tekniikalla ihokarvat eivät katkeile eikä aiheuta sisäänpäin kasvavia ihokarvoja. Samalla sokerointi kuorii hellästi iholta kuolleen ihosolukon. Koska ihokarvat irtoavat juuritupestaan, iholle ei muodostu sänkeä heti seuraavana päivänä, käyttäjä voi siis nauttia viikkoja silkkisestä ihosta!

Netistä löytyi joitain kuluttajillekin suunnattuja tuotteita, mm. Easy Sweet vartalosokeri, joka on täysin luonnonmukainen; ainesosina ovat vain sokeri, vesi, sitruunahappo sekä ruusu-uute, oliiviöljy tai hunaja riippuen ihotyypistä. 100 % luonnollisten aineiden vuoksi sokerointi sopii kaikille ihotyypeille.

Sokerointi kotona -webbisivut tarjoavat paljon tietoa ja käyttöohjeet. Tässä pari youtube-videota aiheesta kiinnostuneille:
Katri sokeroi, osa 1: Easy Sweet vartalosokerin käyttö:


Katri sokeroi, osa 2: Easy Sweet vartalosokerin käyttö:


Nyt, kun shortsit ja hameet taas alkavat olla vakikalustoa, niin kaivan sokeripurkkini esiin ja kokeilen vielä kerran. Kolmas kerta toden sanoo!?!?

Onko kellään kokemusta? Mikä on paras konsti karvattomaan kesään? ;))

Kommentit

Suositut tekstit