Outs ja auts!

Kyllä tämä raskaus on sitten ihanaa ja hehkeää aikaa.. No, kuten jollekin päivänä muutamana totesinkin, "pinotexia pintaan..." ja niin edelleen..;D Positiivista on se, että vatsakumpu alkaa jo näyttää vauvamasulle, ei vain talven aikana kertyneille ylimääräisille kiloille!

Tässä raskaudessa vaivat ovat alkaneet suunnilleen saman tien kun olen niitä ehtinyt haikailla. Eli sanonta "sitä saa mitä tilaa" pitää enemmän kuin paikkansa!

1) Jokunen viikko sitten mieleeni juolahti, että eipäs ole vielä närästänyt lainkaan. No, eikö saman päivän iltana alkanut pala tuntua kurkussa ja närästys. Yksi paketti Rennietä on nyt mennyt (edellisessä ei koko raskauden aikana edes yhtä kokonaista...)!

2) Seuraavaksi mietin, että onneksi minulla istumatyöläisenä ei ole ollut selän kanssa ongelmia. No sitten alkoi palaveriputki ja neukkarien kovien tuolien ansiosta häntäluu ja alaselkä olivat pitkin päivää tulessa kun hyvää asentoa ei niissä tuoleissa löytynyt.

3) Lueskellessani keskustelupalstalta (vau.fi ja FB-ryhmä) kanssasisarien liitoskivuista ja säryistä, ajattelin, että jaa-a, miltäs ne oikein tuntuivatkaan, kun tässä raskaudessa niitä ei vielä ole ollut. Nyt siis meneillään jo rv. 27! Eipä mennyt vuorokauttakaan kun jomotukset alkoivat;/

Tämän lisäksi kävellessä pistää vatsaan, joten esikoisen kanssa tehdyt vauhdikkaat lenkit (hän pyöräilee, minä kävelen) ovat jääneet vähemmälle. Tällä viikolla tulleesta Fit-lehdestä luin otsikon, että vatsapistot johtuvat todennäköisimmin heikoista vatsalihaksista. No, tämä on varmaan täysin totta.. Vatsalihakset: NOLLA.

Kommentit

  1. Raskauden ehdoton + on se kun tälläinen tasapaksukin ihminen pystyi pitämään vartalonmyötäisiä trikoovaatteita, koska ei näytä lihavalta kun näyttää raskaalta :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentteja? Kokemuksia? Puolesta? Vastaan?

Suositut tekstit