"Sohvi" esittäytyy

Maaliskuun 12. oli ensimmäinen ultra Helsingin Naistenklinikalla. Tässä siis esittäytyy Sohvi-neiti:


Niskaturvotus 0.8, eli ei sen puoleen huolta. Kävin vasta ultran jälkeen labrassa antamassa seulanäytteen, joten lopulliset todennäköisyydet selvisivät reilun viikon kuluttua ja tulos oli "normaali raskaus" ilman mitään suhdelukuja. Pituutta kaverilla oli 58.8 mm.

Sydän sykki ja kaikki oli niinkuin pitikin. Pienokainen tykkäsi olla koko ajan kasvot meihin päin, joten jonkin aikaa siinä tökittiin ja houkuteltiin häntä parempaan mittausasentoon. Kädet, jalat varpaita myöten näkyivät selvästi (jopa meille taviksille), selkäranka, masu kunnossa, jne. *HUH helpotusta*
Neuvolan mukaan nyt olisi 12+1, ultran mukaan 12+3, mutta koska muutos oli vähemmän kuin 5 päivää, niin LA ei muuttunut.
Meillä oli vanhempi kätilö sekä harjoittelija ultraamassa ja todella mukavia molemmat. Yllätyin tosi paljon, kun vanhempi kätilö sanoi, että seuraavassa ultrassa sitten voi sukupuoltakin jo arvailla, jos se meitä kiinnostaa... Aikaisemmin mun mielestä naistenklinikalla on ollut ehdoton ei sille, että kommentoisivat sukupuolta?! No, me kyllä mielellämme kuulemme kumpi on tulossa;) ja yhtä tervetulleita ovat molemmat!

Kommentit

Suositut tekstit