Mama gone wild

Pitäisiköhän tämän blogin nimeksi muuttaa hankintapäiväkirja? Kenties, sillä kovin shoppailupainotteista on ollut viime aikoina..

Seuraavien kuukausien aikana hommattavat tärkeät ja vähemmän tärkeät vauvatarvikkeet menevät kaikki omasta pussistamme, joten hankintoja on pakkokin jakaa pidemmälle ajalle, jottei budjetti heitä häränpyllyä;)

Shoppailukuume iski pahemman kerran

Olen vannonut jo pidemmän aikaa käytettyjen vaunujen nimeen ja aikonut hommata tulokkaan vaunut jostain käytettynä (kuten esikoisellekin).

Aikani kuitenkin asiaa pyöriteltyäni marssin esikoisen kanssa Lastentarvikkeeseen ja ostin uuden uutukaiset vaunut! Järkeilin loppupeleissä asian niin, että saan juuri sitä mitä haluan ja täyden takuuajan.Voin noutaa vaunut lasketunajan lähetessä ja takuu alkaa juosta lasketusta ajasta - kätevää! Miehelle pistin tekstarin menemään Tallinnaan, että "muutos suunnitelmiin vaunujen osalta;)"...

Tulokkaan vaunut ovat siis Emmaljungan Nitro Cityt (yllä) Quadrolift-kantokassin kera (oikealla).Viimeksi minulla oli vaunukoppa käytössä, mutta nyt ajattelin syysvauvan kanssa kokeilla tuota uutta tuotetta, joka vaikuttaa varsin kätevältä. Sen lisäksi otin samaan konkurssiin adapterin turvakaukalolle (Britax) ja jalkapeitteen, jotta varmasti saan vielä saman kankaan.

Väriksi valikoitui Brown Flower, vaikka vaunut pojalle tulevatkin. En halunnut mustaa (kuten viimeksi) mutta sukupuolineutraalin värin kuitenkin. Mielestäni tuo "kukkateema" ei ole niin vahva, etteivätkö vaunut toimisi pojalla yhtä hyvin;) Beessi olisi ollut ihana vaihtoehto, mutta en uskalla Suomen räntäkeleihin vaaleita vaunuja hommata. Brown Coffee olisi ollut toinen vaihtoehto, mutta siinä oli sellainen "teflon"-kuvio, josta en tykännyt. Makuasioista ei voi kiistellä;)

Vaikka mietin useita eri vaunuvaihtoehtoja, oli valinta loppujen lopuksi helppo. Emmaljungasta minulla on aikaisemmasta kierroksesta pelkästään positiivisia kokemuksia ja koen, että se on luotettava merkki.  Positiivista myös se, että Emmaljungat säilyttävät hyvin jälleenmyyntiarvonsa ja ne on helppo myydä eteenpäin.

Tällaiset vaunut siis ovat kyseessä:


Quadrolift, 4in1-tuote:

Kommentit

Suositut tekstit