Kierrätys on POP


Tällä viikolla ehdin pitkästä aikaa treffata myös ystäviä työajan ulkopuolella;)! Miten se arki viekin niin mennessään, ettei mukamas ennätä työ-päiväkoti-ruokakauppa-koti -kuvion lisäksi mitään eikä mihinkään?

Alkuviikosta tapasin ystävääni jolla on 3- ja 1 -vuotiaat pojat. Hänen perheessään lapsiluku on (ainakin toistaiseksi) täynnä ja hän antoi matkaani 2 kassia 50-68cm vauvanvaatteita sekä sitterin. Tarvikkeet ja vauvanvaatteet ovatkin tarpeen, sillä esikoisen tavarat on jo joitain söpöimpiä poikkeuksia lukuunottamatta laitettu kiertoon kauan sitten. Vauva kasvaa ensimmäisen vuotensa aikana sellaisella tohinalla, että mielestäni kaiken uutena hommaaminen olisi hullun hommaa!

Eilen kummipojan synttäreiltä taas annettiin mukaan 6 KASSILLISTA (kääk!!) vaatteita ja tarvikkeita jalkapalloilijan uraansa aloittelevalle kohta 6-vuotiaalle esikoiselle!

Vauvanvaatteet ovat edelleen kasseissaan eteisessä ja esikoiselle annetut kamat auton peräkontissa. Tämä kaikki on ihanaa - mutta tarkoittaa armotonta siivous-ja kierrätysoperaatiota kodissamme, sillä kaikki kaapit ja kolot on jo valmiiksi täynnä vaatetta ja tavaraa!!

Vastahan viime syksynä möin kirppiksellä ja kierrätin eteenpäin meillä pieneksi jäänyttä vaatetta ja tavaraa? Miksi kaapit siis taas pullottavat?

Mutta suuri kiitos ihanille äideille ja *HURRAA* kierrätykselle;)

Kommentit

Suositut tekstit