HUPS Espoossa

Piipahdimme esikoisen kanssa tänään Espoon Tapiolassa Barona-areenalla järjestetyssä ilmaisessa  "Liikuttava lastentapahtuma HUPSissa".

Ohjelma alkoi klo 10, mutta silmiinpistävää oli, että jo klo 11 maissa saapuessamme paikalle porukkaa oli jo poistumassa tapahtumasta.

Tapahtuman ohjelmassa oli mm. ilmainen välipala-alue, makkaran grillausta, maistiaisia, Huimala pomppulinna ja temppurata, PlayStation 3 pelejä, askartelua, ongintaa, tanssikoulu DCA:n tanssinäytöksiä, katukorista, futistarkkuusammuntaa, Haribo maistiaisia, väritystä, leikkipaikkoja, kilpailuja,  ilmapalloeläimiä, eri harrastusten esittelyä, arvontoja, esittely- ja myyntipisteitä ja Circus Helsingin esityksiä.

Törmäsimme pariin päiväkotikaveriin ja heidän äitiensä mukaan tänä vuonna tapahtumassa ei ollut niin paljon ohjelmaa tai näytteilleasettajia kuin aikaisempina vuosina. Ehkä siksi tapahtuma jäi hieman laimeaksi.

Esikoisesta hauskinta oli ehdottomasti Huimalan pomppulinnassa! Pågenin mini-korvapuustit tekivät myös kauppansa.

Sen verran kävijöitä kuitenkin oli, että emme jääneet jonottamaan pleikkarien vapautumista isommilta pojilta. Tunnissa koko homma oli nähty.

Kommentit

Suositut tekstit