Hankintoja

Hankinnoista...;) Raskauteen liittyvistä epävarmuudentunteista huolimatta (tai ehkä juuri niiden vuoksi!) menin sitten ja hommasin tulokkaalle turvakaukalon ale-päiviltä (-20%) Britaxin Baby Safe SHR II. Muuten kuvan (lähde: www.britax.fi) mukainen, mutta sivuilla harmaata, se oli mielestäni "unisex" vaihtoehto jäljellä olevista kun beessiä ei enää ollut.

Esikoisella oli käytössä Britaxin v.-06 malli johon olimme tosi tyytyväisiä, mutta vähäisten säilytystilojen vuoksi se on jo kauan sitten laitettu kiertoon. Omien kokemusten ja tilastojen valossa tämä oli meille selkeä valinta.

Tarkoitus on kesällä (tai ehkä taas sopivien alepäivien osuessa kohdalle) hommata Emmaljungan city crossit (esikoisella oli nämä) tai nitro city- yhdistelmävaunut (en oikein tiedä noista pikkupyöristä? sopivatko vaihtelevaan maastoon ja kaikkiin keleihin?) ja niihin adapteri, jolloin vaunut & kaukalo muodostavat travel systeemin (siksi tuo Single Hand Release-malli).Seurailen jo nyt huuto.netiä ja muita palstoja, jos siellä liikkuisi "helmi". Kaukalon isofix-kiinnityksestä en myöskään ole vielä varma. Esikoisen kanssa sitä ei ollut, enkä kaivannut sitä silloinkaan eikä jäänyt sellaista fiilistä, että "seuraavalle se pitää hommata"? Tosin tulemme autoilemaan uuden tulokkaan kanssa paljon enemmän kuin aikanaan esikoisen, sillä esikoinen aloittaa syksyllä eskarin ja joutuu käymään koko vuoden huomattavan kaukana sijaitsevaa "väliaikaiskoulua" oman koulun ollessa remontissa. Eli poika pitää viedä ja hakea joka päivä eskarista/eftiksestä (se voikin olla show riippuen vauvan rytmistä..!). No, saahan sen isofixin hommattua, jos alkaa tuntua tarpeelliselta.

Kommentit

Suositut tekstit