Tulevaisuuden tavoitteet todeksi

Ihanaa, kun on pitkä viikonloppu;) Aamu on lähtenyt liikkeelle rauhallisesti, ei ole kiire minnekään! Positiivista vaihtelua sekin.

Suunnitelmallisuutta tekemiseen
Jos suunnittelu ja ajatustyö todella saavat työn kuin työn puoliksi valmiiksi, on liikunnan uudelleen aloittaminen minulle helppoa kuin heinänteko, kuten poikani kirjoissa Herra Hakkarainen toteaa.

Tavoitteellista toimintaa
Yksi hyvistä opetuksista viime vuonna oli se, että harjoittelussa on hyvä tähdätä esim. johonkin suureen tapahtumaan! Ilmoittauduinkin ennen vuoden vaihdetta kevään HCR2012:sta! JES! Viime kevään tapahtumasta jäi todella hyvä mieli, joten innolla seuraavaa kohti!

Puuhaan myös työporukkaa osallistumaan toukokuun lopulla yritysmaratonviestiin, jossa maraton juostaan  5-10 hengen viestijoukkueissa. Meillä on jo pari joukkueellista innokkaita kollegoja ilmoittautunut mukaan!

Koska sairastelun vuoksi en päässyt syyskuun lopulla osallistumaan Espoon Rantakymppiin sain siirrettyä osallistumiseni ensi syksyyn. Joten ainakin 3 tapahtumaa on siis tiedossa;)!!!

Liikkeelle - HEP!
Tänä aamuna olen mm. luonut liikuntasuunnitelman heiaheia.com:ssa, palauttanut mieleeni realismia lukemalla Runner's Worldistä Jeff Gallowayn artikkelin: Tips For Beginning Runners, A Smart Next Step: Base future goals on what you can accomplish today ja seuraillut presidenttiehdokkaiden tekemisiä ja sanomisia twitterissä ja mediassa.

Heiaheian liikuntaohjelmani alkaa armollisesti maanantaina 9.1.2012! Beware;) Pitkän liikuntatauon jälkeen en lähde jatkamaan juoksuohjelmaani siitä mihin jäin syksyllä vaan vakaa aikomukseni on aloittaa rauhallisesti.

Viime viikonloppuna kaivoin Suuntoni kaapista ja  muistelin, että mitenkäs sitä taas käytettiinkään. Lue lisää Heiaheian palvelusta. Voit luoda itsellesi ohjelman: HeiaHeia, Fazer, and SATS launch the easiest way to create a training program.

Pitää myös aktivoitua uudelleen Fressissä, käymättömyyteni lisäksi myös jäsenkorttini jäsenkorttini kaipaa päivitystä;) Onneksi on ystäviä, jotka käyvät samalla salilla!

Syksyn juhlien ja joulun herkkujen jälkeen tuntuu, että "puputtaminen" on todellakin jää päälle! Töissäkin päivän mittaan tekisi mieli milloin mitäkin makeaa.. Tästä on päästävä eroon! Aloitan vierottautumisen makeasta maanantaina (realistisempaa kuin viikonloppuna!). Vanha totuushan on, että kun pari viikkoa jaksaa tsempata, niin elimistö vierottuu eikä vaadi enää makeaa ja olotilasta tulee "normaali".

Talvijuoksut
Nyt pääkaupunkiseudullakin on lunta ja eritoten jäätä. Kävellessäkin saa varoa, mutta en tiedä, miten uskallan lähteä juoksemaan muualla kuin juoksumatolla. Laitoin facebookiinkin kyselyä talvijuoksulenkkarikokemuksista. Olen sellainen häslä, että kunnon talvijuoksulenkkarit ovat pieni investointi siihen verrattuna, että kuljen kainalosauvoilla alkutalven. Haaste kenkien suhteen tulee siitä, että reitilläni on maastoa ja asfalttia: asfaltti voi olla sula kun taas maastossa voi olla samaan aikaan lunta ja jäätä.

Ice Bugit kiinnostavat, mutta pitää kuulla vähän kommentteja ja jutella jonkun asiantuntevan myyjän kanssa.

Ice Bugeista heidän sivuillaan:
BUGrip®
BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen integroitujen 15-16 hiiliteräsnastan kokonaisuus. "Älykkäät" nastat mukautuvat alustaan ja antavat parhaan mahdollisen pidon eri alustoilla. Pehmeämmillä pohjilla, kuten jää, lumi tai märkä puu, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltti ja betoni, nasta pääsee painumaan pohjan sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen avulla.

Kommentit

  1. Hyvä hyvä! Tapaamisiin siis Fressissä - pikapuoliin? Tsemppikaveria kaivataan...

    Krista

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentteja? Kokemuksia? Puolesta? Vastaan?

Suositut tekstit