Nyt ei liukastella;)!

Tänään kävin sitten hommaamassa ne talvijuoksulenkkarit! JEE!!!!

Heti kauppojen auettua suuntasimme 4Runnersiin Kampissa ja onnekseni myyjä oli vapaana. Yleensä tuossa erikoisliikkeessä saa jonottaa myyjää..;)

Paria mallia kokeiltuani ja myyjän kanssa puheltuani päädyin Icebugin HEROS-L malliin. Juoksija-lehden kortilla hinnasta vielä -10% (norm. 159,90€) ja menox..


HEROS-L BUGrip
Kaunokaiset edestä...
Pitoa, mukavuutta, tukea, keveyttä ja hyvää kosteuden sietoa.

HEROS BUGrip :ssa yhdistyy pehmeä ja joustava välipohja sekä hyvä kannan ja jalkaholvin kiertojäykkyys. Jalkaholvin rakenne ja pronaatiotuki auttavat ohjaamaan juoksijan askeleen neutraalisti eteenpäin. Kestävien hiiliteräsnastojen dynaamisen toimivuuden ansiosta kenkää voi hyvin käyttää pitkissä asfalttijuoksuissa, kun matkalla on liukkaat ja jäiset olosuhteet. Hyvin vettähylkivät pintameriaalit ja kiinteä iltti takaavat hyvän kosteiden hylkivyyden kosteissa olosuhteissa. Suositellaan myös maastoon.

Kaunokaiset pohjasta...
Ominaisuudet:
- BUGrip-pohjan 15 hiiliteräsnastaa takaa pidon liukkaissa olosuhteissa.
- Yli -pronaatiotuki.
- Mukava ja vaimentava välipohja.
- Hyvin vettähylkivät pintamateriaalit ja kiinteä iltti.
- Iskunvaimentava ja hengittävä pohjallinen.
- Paino 360g (US 9).
- Naisille oma lesti ja väri.
Materiaalit:
Pinta: RipStop-tekstiili / ProtecPU™.
Sisus: Nopeasti kuivuva verkkokangas
Välipohja: 2D kevyt EVA ja TPU-stabilisaattori
Pohja: Kumi ja BUGrip-hiiliteräsnastoitus (15kpl)Testilenkki
En malttanut olla ulkoiluttamatta näitä kaunokaisia heti samantien, joten lähdin sauvakävelylenkille kirpakkaan -9C pakkaskeliin.Rappukäytävässä menin varoen, mutta heti kun pääsin ulos, niin askel oli varma! Ah, autuutta;) Todella mahtavat kengät, suosittelen! Tässä kelissä lämpösukkien kanssa kenkä oli sellaisenaan riittävä. Koska talvi vasta on aluillaan, ajattelin hommata kosteuden ja tuulen pitävät "säärystimet" tai siis sellaiset suojat tuohon kengän päälle.

Ennen lenkkiä yritin löytää lisätietoja Suunnon Foot Pod Ministä, lähinnä sen pakkasenkestävyydestä. No, tietoa en löytänyt, mutta oman empiirisen tutkimuksen perusteella se kestää mainiosti -9C pakkasen. Patteria tosin voi kuluttaa huomattavasti enemmän, joten se varmaan menee piakkoin vaihtoon;) Sykemittarin pitäisi kestää -20C, joten sen kanssa ei hätää.

Sauvakävelylenkki sujui tuttuun tapaan motiontraxxin 60min/120-130bpm raidan mukaan: Walker's delight (episode#11). iPod kesti pakkasen, tosin se oli aikalailla kohmeessa kotiin tultuani. Tunnissa taittui (ekat 2-3 min vein roskapussin..) reippaasti 6.6km, se on mielestäni aika hyvin;)!

Aika: 1:03, matka: 6.60 km, keskinopeus: 6.15 km/h, maksiminopeus: 8.04 km/h

Huomenna alkaa heiaheia:ssa aktivoimani ohjelma. Sillä aloittelen uudelleen liikuntaa. Tarkoitukseni on jonkun ajan päästä jatkaa syksyllä kesken jääneen ohjelman parissa.

Kommentit

Suositut tekstit