Takaisin ruotuun - monettako kertaa?

Nyt sitä sitten on sairastettu jo reilut 8 viikkoa! Kaksi kuukautta yskää, nuhaa, kuumetta, angina, ja vaikka mitä.. Aivan uskomatonta, miten tämä syksy on mennyt sairastuvalla!

Ensimmäiset kaksi viikkoa olivat karmeita. Surkuttelin vain sitä, miten en pysty pitämään kiinni juuri aloittamastani harjoitusohjelmasta. Viikko toisensa jälkeen huono omatunto helpottui, irtokarkit, sipsit ja dipit tulivat tilalle. Ajattelin, että voin vähän hemmotella itseäni sairastellessa..?

Liikkumattomuus ja ravinnon huononeminen ovat olleet oiva resepti painon nousemiseen! Kävin tänä aamuna puntarissa ja +6.2kg on tullut 8 viikossa! Ei ihan kiloa / viikko, mutta eipä paljon puutu...;((

Tänään olen palannut takaisin ruotuun. Kaivoin ruokapäiväkirjan työpäivän päätteeksi esiin ja kirjasin päivän ruokailut. Ei karkkia, palaveripullia tai mitään muutakaan herkutteluja;)

Mies totesi aloittavansa paremman elämän joulun jälkeen. Minä aloitan sen tänään - tämä on paras päivä siihen hommaan;) Jos odotan vielä kuukauden, hyvässä lykyssä olisin 3 kiloa painavampi ja silloin uudestaan pudotettavaa olisi jo lähes 10kg.. Ehei, EI KIITOS;)

En ole vieläkään urheilukunnossa, mutta ruokailuuni voin kiinnittää huomiota! *Voin hyvin ja syön terveellisesti.*

Kommentit

Suositut tekstit