Tasapainoilua

Painoni tuntuu junnaavan paikallaan.. Nyt sentään pieni viisarin värähtäminen alaspäin, joten innokkaana heti päivittämään tickeriä;D

En ole noudattanut "omaa lääkettäni", eli ruokapäiväkirjaa. Liikuntaa olen harrastanut 3x viikossa, mutta ruoan suhteen olen ollut aika liberaali. Viikonloppuna nautin jopa viinilasillisen (hurjaa, tiedän!)! Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, että paino ei ole lähtenyt hivuttautumaan ylöspäin vaikka olen ottanut vähän iisimmin. Painonpudotusvauhti ei ole hurja, mutta suunta on koko ajan oikea. Tällä hetkellä elän enemmän tasapainoiluvaiheen omaisesti - mikä on hyvä kokemus: I can do it! Nyt vain uudestaan pudotusmoodi päälle!


Pitäisi ja pitäisi, sitkun ja mutkun -kierteessä?!
Maksan tällä hetkellä täysin turhaan kuukausittain jäsenmaksun salilleni, sillä olen panostanut kotiovelta liikkumiseen - eli juoksuun. Ei sillä, odotan kyllä sitä, että pääsen jumppaan (erityisesti pumppiin), mutta välipäivinä ei vain energiaa ole riittänyt. No, ehkä takaraivoon on jäänyt kummittelemaan  se, että kun lomatauon jälkeen kävin jumpassa, en kävellyt moneen päivään..

Tänä syksynä myös viisivuotiaalla on alkanut omat harrastukset! Kyllä, vanhempien aloitteesta. Maanantaisin on liikkari ja tiistaina muskari. Liikkarissa on poikamme lisäksi seitsemän samanikäistä lasta, tyttöjä ja poikia, jotka kuluttavat 45min aikana energiaansa jumppasalissa erilaisten leikkien ja tehtävien kanssa. Olemme olleet ensimmäiset pari kertaa seuraamassa liikkaria (5v. pyynnöstä) ja hauskalta on näyttänyt. Voimme miehen kanssa todeta, että "olisipa ollut meidän lapsuudessa tuollaisia..." Juu, olemme VANHOJA!! Tiistain muskari on jämäkän rouvan pitämä musiikkileikkikoulu, jonne vanhempia ei päästetä mukaan, sillä "vetäjällä on ihan omat kuviot poikien kanssa";) Hyvä niin, muuten voisi mennä pelleilyksi ja showksi koko homma! Kotona Oscar lauleskelee ja lallattelee paljon, mutta päiväkodissa on kuulema täysin tuppisuuna? Kun esittelin muskari-ideaa hänelle, toteamus "minä en laula" tuli noin sekunnissa. Ensimmäisen kerran kokemus oli kuitenkin ihan hieno ja poika suostuu lähtemään muskariin toistekin;) Paras laulu oli kuulema ollut "piippolan vaari".

No niin.. lapsen tekemisistä voisin näköjään kirjoittaa loputtomasti!? Takaisin omaan napaan. Yllä mainitut lapsen menot vievät kaksi iltaa viikossa, juoksuohjelma kolme iltaa viikossa, joten ei ihme, että niiden lisäksi ei ole tullut käytyä jumpassa. Syksyn edetessä pystyn varmaankin tekemään toisen Oscarin harrastuksen aikana esim. lyhyen harjoitteen uudesta juoksuohjelmastani (kerron myöhemmin lisää).

 Eikun töppöstä toisen eteen ja töpinäksi;)


Kommentit

Suositut tekstit