Rutiinit hakusessa?

Paluu ruutiineihin ei ole sujunut kommelluksitta.. Viime viikonlopun aloitin perjantai-iltana BodyPump-tunnilla. Ennen tuntia juoksin matolla kílometrin ja sen vuoksi olin viimeisiä saliin menijöistä (vaikkakin hyvin ajoissa..) ja jouduin (pääsin?) eturiviin. Latasin vierelleni saman painomäärän, kuin olin käyttänyt tasan kaksi kuukautta aiemmin viimeksi käydessäni pumpissa.

Kuvittelin jotenkin, että juokseminen kehittäisi tai ainakin ylläpitäisi jalkojen lihaksia - mutta EI. Jo alkulämmittelyn jälkeen vähensin painoja..;) Ohjelma oli tuttu, mutta painot liikaa ja jouduin keventämään niitä lähes joka välissä. Huh huh!

Perjantai-illan olin sitten 'koomassa' kotosalla ja mieleeni välähti ostaa lähikaupasta sipsejä! Olin siis tuossa vaiheessa jo liian väsynyt ja nälkäinen ja selvästi tunsin "ansainneeni" palkinnon? Hain sipsit ja rouskuttelin niitä hyvänlaisen määrän. No, ei siinä mitään. Kerrankos sitä!?

Tuli lauantai. Lapsi sairaana. Mies reissussa. X-määrä hoidettavia asioita joilla kuumeinen lapsi kuuliaisesti roikkui mukana. Lupasin kiltille nuorelle herralle nami-jäätelön jäätelöbaarissa. Hetken mielijohteesta (!) otin myös itselleni ison jäätelöannoksen jossa oli karkkia mukana. Viikonlopun kruunasi vielä sunnuntaina perheen toiveesta tehty herkkupitsa, joka itsessään ei ollut epäterveellinen, mutta söin sitä useamman palasen kuin olisi ollut tarpeen...

WHAT'S WRONG WITH ME?????? Puoli kiloa viikossa läskiä pois, kasviksia puoli kiloa päivässä, jne. sloganit vaihtuivat yht'äkkiä tällaiseen sekoiluun?

Tämän överi-herkuttelun lisäksi samaan aikaan tuli tietysti myös liikuntatauko, sillä pump-tunnin jälkeen reisilihakset sanoivat sopimuksensa irti kolmeksi (3!!!) päiväksi. Ei puhettakaan juoksemisesta. Hyvä, kun istumaan pääsi - ylös, alas, AAAAARRRGGGHHH! Eli, double trouble. Tästä syystä en ole vielä tällä viikolla päivittänyt painotickeriäni tai juoksuohjelmastatusta.

Pitää muistuttaa itseään aktiivisesti päätavoitteesta eikä paistatella päivää lomalta palanneiden kannustavissa kommenteissa... Jonkin tason mielikuvaharjoittelu voisi tehdä terää!?

Ruotuun palatakseni mm. ilmoittauduin tänään kolmen viikon kuluttua järjestettävään kuntotestiin, joka  toteutetaan kävelytestinä. En edes tiedä, onko kyseessä esim. UKK-kävelytesti, vai mikä. Ohjeet saan  lähempänä testiä, joten kerron siitä ja testin tuloksista lisää myöhemmin.

Kommentit

Suositut tekstit